Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor már én is...

Na most akkor már én is feltöltök egy képet! A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen alkat ez?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok.

S igen. Én is azon nők közé tartozom, aki jó alakot akar. Jól akarok kinézni és nem úgy, mint egy bálna.

Szerintetek mit lehet ebből kihozni és hogyan?

Mennyit kell fogyni?

Milyen alkat ez? Alma? Körte? Banán? Narancs(bőr)? :D (Na jó, ez csak vicc volt...)

Szóval milyen alkat ez?

Előre is köszi, hogy megnézitek az ezredik képfelrakós embert!!

[url= [link]

2012. jan. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
bizony. az enyém ezért mindig borotva éles: humánus vagyok.
2012. jan. 25. 08:58
 22/47 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes, hogy a nők egymást paráztatják főképp, "huu 55 kg felett már dagadék vagy".

Szinte sejtettem, amikor a képre kattintottam, hogy egy vékony leányzó lesz rajta.

Jól nézel ki!

23/F

2012. jan. 25. 09:16
 23/47 anonim ***** válasza:
0%

Birom a pasikat hogy itt szájalnak hogy a nők mit paráznak az alakjukon.

Bezzeg ha lekerül a ruha akkor jön magatokba a "fikázás" hogy ilyen husos olyan husos,meg nem úgy néz ki mint a magazinok címlapja meg mint a szomszéd szuperbomba Gizike.

2012. jan. 25. 09:27
 24/47 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi bajod az alakoddal, amikor először feltetted a kérdést, azt hittem, tényleg egy duci lány van így elkeseredve...

Tök jól nézel ki, a magasságod is megfelelő. (Én mit nem adnék azért a +5 cm-ért!!), és a súlyod sem rossz.

Annyi, hogy nem vagy annyira feszes, talán emiatt látod rosszabbul a helyzetet, mint amilyen.

Erre viszont az előttem szólók már jól leírták, hogy nem a fogyás a megoldás, hanem valami sport.

2012. jan. 25. 09:37
 25/47 anonim ***** válasza:
Csini vagy! :)
2012. jan. 25. 09:54
 26/47 anonim ***** válasza:
A futástól izmos a lábad, nem hájas. Pont ezért vagy több kiló, mivel a zsír könnyebb, az izom nehezebb. Ha 8 kg lefogynál akkor betegesen sovány lennél, mint én. Amúgy vastagok a csontjaid ezért súlyosabb is vagy. Max. 1-2 kg fogyhatsz. Amúgy gyönyörű kerek feneked vagy, nagyon kevés lánynak, nőnek van ilyen és a pasik elolvadnak majd tőle.
2012. jan. 25. 09:57
 27/47 anonim válasza:
figyi. szerintem jó alakod van. nem akarj olyan lenni mint más, olyan akarj lenni, amilyen vagy! ezt tudatosítsd magadban. rajtam régebben volt egy pici plusz 168cm 58-62 kg volt a felső max. sokkal jobban bejöttem a pasiknak. most hogy fogytam 52-54 max minden csontom ki van, ez nem tetszik nekik annyira.
2012. jan. 25. 10:03
 28/47 anonim válasza:
szerintem semmi baj veled ! igy ahogy vagy tökéltes ..max sportolj valamit de csak hobbi szinten !Tekerhetnénk egyutt :P
2012. jan. 25. 10:07
 29/47 anonim ***** válasza:
0%

"Birom a pasikat hogy itt szájalnak hogy a nők mit paráznak az alakjukon.

Bezzeg ha lekerül a ruha akkor jön magatokba a "fikázás" hogy ilyen husos olyan husos,meg nem úgy néz ki mint a magazinok címlapja meg mint a szomszéd szuperbomba Gizike."

Te aztán tudod, mit gondolnak magukban a pasik. Lehet, hogy a helyesírásodat szidják !

2012. jan. 25. 11:59
 30/47 anonim ***** válasza:
mielott lefotoztad magad a tukorben, jo lett volna kicsit megtisztitani azt a tukrot. amgy meg atlagos testalkatod van, fogyni nem kell, de tornazni azt nagyon kellene
2012. jan. 25. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!