Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A véleményetekre lenne szükségem?

Anita91 kérdése:

A véleményetekre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Január elsején kezdtem fogyókúrába. Vissza vettem a kajálásból. Kb délelőtt 10 körül szoktam reggelizni.Ha eszem is kenyeret csak korpásat.Abból is max. 2 szeletet. 3-4körül szoktam ebédelni.Csak mértékkel.Salaktalanító,szüzteát iszom napi 2szer és szedem a szüz tea kapszulát 3szor 1et. Minden nap 40 percet tornázom. 77,4kg-ról indultam. most 74,8at mutat a mérleg. Szerintetek le tudok így fogyni 15 kilót áprilisig?
2012. jan. 16. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
És biztos kell a salaktalanítás meg a kapszula? Tönkreteszed a beleidet, aztán később már csak hashajtóval megy.
2012. jan. 16. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:

tea egészséges. nem hiszem, hogy tönkretenné magát vele.

1 kitétel: a szűzteára vonatkozik a salaktalanító is? mert ha valami mást is fogyasztasz tea néven, arra nem vonatkozik hogy egészséges.

dátum: belőtt étrenddel még épp reális 15 kiló fogyás. de ehhez komolyan kell venni a témát, mert ehhez heti 1 kiló fogyás kelleni fog, az meg nem megy csak úgy.

2012. jan. 16. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

ebben Deniék itt [link]

tudnak segíteni.

2012. jan. 16. 15:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Herbária salaktalanító teát iszom a szüz teával együtt, reggeli előtt és este. Szünetet is fogok tartani,mert úgy tudom,hogy,aki kúra szerüen használja a teákat annak 2 doboz között kell egy kis pihi,hogy ne szokjon annyira hozzá a szervezet.
2012. jan. 16. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:

na erre volt a kitétel. gyógynövényekről hozzáértővel kell szintén egyeztetni. s még a herbáriás eladó sem biztos hogy szakavatott a témában..

egészséges életmódot pedig úgy sem lehet megkerülni salaktalanító teával, viszont ad egy plusz dolgot amire oda kell figyelni.

2012. jan. 16. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
értem és Köszönöm!
2012. jan. 16. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha heti egy kilót fogysz, akkor igen...kb. áprilisra-végére már meglesz a -15kg
2012. jan. 16. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!