Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szükségem lenne a tanácsotokra véleményetekre. Légyszi csak normális válaszokat?
szóval az lenne a problémám hogy elkezdtem menstruálni eddig is volt néha csak nem ennyire intezív vérzésem és mivel gyűlölöm a betéteteket megpróbálkoztam a tamponnal de valami nem stimmel pedig elég magasra felteszem és a mini mértettel kezdtem de mindig olyan mintha kiakarna csúszni.. nem kéne éreznem semmit de valami mégsem stimmel :(
16/L légyszi
A madzag azért lesz véres,mert a hüvelyed is véres belül,a vér kifelé folyik belőled...Az nem fog kiesni belőled semmiképp,főleg,ha elég mélyre felrakod,ne aggódj!
Ha meg tele lesz a tampon,azt úgy is érzed,legalábbis én érezni szoktam...nekem elkezd a tamponon keresztül csorogni,bugyborékolni,innen tudom,hogy átáztam és cserélnem kell...Amúgy a tájékoztatóban le van írva,hogy 6 óránként kell cserélni...tovább odabenti higiéniai szempontból nem szabad bent tartani.
Ha esetleg kíváncsi vagy valamire,írj privibe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!