Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor már én is...

Na most akkor már én is feltöltök egy képet! A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen alkat ez?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok.

S igen. Én is azon nők közé tartozom, aki jó alakot akar. Jól akarok kinézni és nem úgy, mint egy bálna.

Szerintetek mit lehet ebből kihozni és hogyan?

Mennyit kell fogyni?

Milyen alkat ez? Alma? Körte? Banán? Narancs(bőr)? :D (Na jó, ez csak vicc volt...)

Szóval milyen alkat ez?

Előre is köszi, hogy megnézitek az ezredik képfelrakós embert!!

[url= [link]

2012. jan. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
65 kg vagyok.
2012. jan. 25. 08:27
 12/47 A kérdező kommentje:
Értelek, csak én úgy vettem észre, hogy itt minden 170 cm magas lány 55 kg. Van aki 52-50 is. S ha elérik a 60-at akkor már azonnal világvége van. Én meg itt "feszítek" 65 kg-val. Szóval emiatt is szeretnék lefogyni, mivel látom, hogy másnak is sikerült és valószínűleg sokkal jobban is néznek ki.
2012. jan. 25. 08:29
 13/47 anonim ***** válasza:
Sztem max 3-4 kiló lehet rajtad rossz helyen, de ha elkezdeném némi súlyzós edzést, súlyban nem lennél kevesebb, viszont sokkal feszesebb, definiáltabb alakod lenne. Amúgy szerintem jó alakod van, úgyhogy nem kell kétségbe esned.
2012. jan. 25. 08:34
 14/47 anonim ***** válasza:
65 kg vagy??? Én kb. 60 kg-nak néztelek -ami mellesleg az ideális testsúly a 170 cm-s magassághoz. Nem kell ám mindent elhinni, amit itt írnak, hogy 170 cm-hez 55 kg-t nyomnak, hidd el, a többségnél nem így van. Akinél meg így van, az meg hízni szeretne... én ismerek 170 cm-s 50 kg-s lányt, szegény, mint egy etióp és minden erejével azon van, hogy hízzon, mivel még egy csőnadrágot sem vehet fel könnyű szívvel, mert abban még vékonyabbnak néz ki. Amúgy meg a súly nem minden... barátnőm 158 cm mags és 68 kg, hát én max 58 kg-nak néztem, abszolút nem nevezném dagadtnak. Míg én szintén 158 cm vagyok és 48 kg (hozzá kell tenni, nagyon vékony csontozatú vagyok), és kimondottan hájasnak találom a derekamat (nem is a derekamat, inkább hátul, közvetlenül a derékvonal alatti részen), míg a barátnőm derekát karcsúnak látom, igaz, neki szerencsésebb az alkata, mert neki szép, nőies a csípője, míg nekem ilyen semmilyen, én inkább mellben vagyok erős, de szerintem az is csak úgy szép, ha hozzá erősebb csípő párosul. :(
2012. jan. 25. 08:35
 15/47 anonim ***** válasza:

Nekem is tök olyan az alap alkatom mint neked. 170cm vagyok és én csak 55kilósan kezdtem el tetszeni magamnak. Most 52-53kg vagyok és én így látom magam majdnem tökéletesnek.

Nem is tudom milyen forma lehet,talán körte? De amúgy meg teljesen mind egy,a lényeg annyi kiló legyél amennyivel jól érzed magad a bőrödben. Sajna én már plusz 2kg-t is megérzek magamon és akkor már picit visszafogom magam. De te érezheted magad jól 60 kilósan is,csak magadnak felelj meg.

2012. jan. 25. 08:38
 16/47 anonim ***** válasza:

az itt író 55 kilósok nagyobb része retardált és/vagy lelki sérült tinédzser. innentől kezdve ne alacsonyítsd le magad azzal, hogy mintának veszed őket.

akik az edzést írták (pl. a súlyzós edzést) azoknak azért is van nagyon igazuk, mert most lehet hogy jól nézel ki (még ha te most éppen "jaj mennyi zsír van rajtam" hangulatban is vagy), de ez nem tart ki magától. és az évek teltével sem feszesedni fog a tested, ezt is tudod. ezért jó rászokni korrekt edzésre, és valóban, súlyzókkal, egy konditerem felszerelésével nagyszerű edzést lehet végezni alakformálás terén.

2012. jan. 25. 08:41
 17/47 anonim ***** válasza:
ma 08:38 - bocs, nem rád gondoltam személy szerint az 55 kilós lányokkal kapcsolatban :-"
2012. jan. 25. 08:42
 18/47 anonim ***** válasza:

"Aczél. válasza:

ma 08:38 - bocs, nem rád gondoltam személy szerint az 55 kilós lányokkal kapcsolatban :-" "

Na, azért ! XD

Bár ma engem semmi sem tud felhúzni,mert jó napom van ;)

2012. jan. 25. 08:45
 19/47 anonim ***** válasza:
örvendek. én úgy megyek vizsgázni, hogy a jegyet már nem tudják beírni nekem, ergó alapból buktam és fizetek. de, ez így még nem egy rossz nap, csak már látok benne pár kellemetlenséget.
2012. jan. 25. 08:47
 20/47 anonim ***** válasza:
Az szopás... ettől már csak jobb lehet... vagy rosszabb. De ez még mindig semmi az életlen késes fejezéshez képest,na neki, neki tényleg rossz napja volt.
2012. jan. 25. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!