Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor már én is...

Na most akkor már én is feltöltök egy képet! A véleményetekre lennék kíváncsi. Milyen alkat ez?

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok.

S igen. Én is azon nők közé tartozom, aki jó alakot akar. Jól akarok kinézni és nem úgy, mint egy bálna.

Szerintetek mit lehet ebből kihozni és hogyan?

Mennyit kell fogyni?

Milyen alkat ez? Alma? Körte? Banán? Narancs(bőr)? :D (Na jó, ez csak vicc volt...)

Szóval milyen alkat ez?

Előre is köszi, hogy megnézitek az ezredik képfelrakós embert!!

[url= [link]

2012. jan. 25. 08:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Te meg elég szánalmas vagy, hogy a helyes írásba kötsz bele. Menjél el egy helyes írási versenyre és ott kiélheted ezen hajlamaidat -.-
2012. jan. 25. 12:10
 32/47 A kérdező kommentje:
Na itt nehogy egymásnak ugorjatok! :) Eh. Hát igazad van amúgy. Tornázni azt kellene. Naponta szoktam járni pl futni, kocogni 1 órát. Viszont valami torna vagy konditerem az tényleg rám férne. Az aerobic-ot meg az egyéb p.natátogatós dolgokat nem szeretem, mert (tudom hogy gáz vagyok) de ott sok a csaj. S én nem szeretek úgy tornázni, hogy közben meg más nőnek a hátsója az orromat érinti. Szóval marad a konditerem, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá...félek hogy kiröhögnek az ottaniak. Azt se tudom hogy megy a rendszer ott, hogy kell ott edzeni.
2012. jan. 25. 12:25
 33/47 A kérdező kommentje:

A másik meg az, hogy olyan vágyaim vannak, hogy pl. tudjam magam felhúzni úgy, mint ahogy a pasik csinálják és akarok tudni megcsinálni normális fekvőtámaszt. Viszont a karomat nem szeretném vastagítani. Nekem tetszik, hogy cingár. Az lenne a legjobb, ha szálkás lenne, de erős mint az állat.

Amúgy meg szerintem először szálkásítani szeretnék és utána meg "gyúrni". Szóval valamilyen szálkásító tervet kellene összeállítanom, amit majd a kondiban el tudnék kezdeni. Viszont az se tudom, hogy mennyi ideig "illik" lenni a konditeremben? Mennyi idő alatt edzi át az ember magát? Hogy csináljam, hogy haszna is legyen?

Hozzáteszem, én minden nap mennék. Max 1-2 szünetnapot tartanék.

S egyéb illemek hogy mennek ott? Én még sose voltam kondiban....

2012. jan. 25. 12:29
 34/47 anonim válasza:
Szerintem csak az első lépést nehéz megtenni a konditerem felé, aztán neked is természetes lesz. Jobb termekben van személyi edző, hozzá kellene fordulni szálkásító étrend és edzésterv miatt. Mert magadtól nem biztos, hogy a megfelelő és hatékony, célzott gyakorlatokat végeznéd, nem is beszélve az étrendről, ami ilyenkor nem olyan, mint egy "klasszikus" fogyókúránál, hanem nagyon fontos, hogy az éppen megfelelő arányban vidd be a tápanyagokat.
2012. jan. 25. 13:17
 35/47 anonim ***** válasza:

az edzőtermi edzésről nagyvonalakban: kapaszkodj kislány, mert sok lesz :D

[link]

innen főleg a bevezetőt ajánlom, az edzéstervekbe ne nagyon bonyolódj bele, mert túl sok van :D

[link]

alapismeretek kajáról meg mindenről:

[link]

2012. jan. 25. 15:58
 36/47 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd hogy a pasik felhúzzák magukat meg szabályos fekvőtámaszt nyomnak. azok a férfiak, és az edzett nők. a "pasik" nagyon nem, nem bizony.
2012. jan. 25. 20:56
 37/47 anonim ***** válasza:
én meg 175/67-tel feszítek és le se sz.rom, hogy jönnek az anorexiások 55 kilóval rinyálni, mert jól nézek ki :) te is tegyél így, mert jó alakod van a sport persze rádfér (ahogy mindenkire), de nehogy már itt mély depresszióba ess nekem :D
2012. jan. 26. 00:50
 38/47 anonim ***** válasza:
De jó hogy ilyen magas vagy, már csak fogynod kellene 5-6 kilót és a futást folytatni és tavaszra nagyon csini lennél!
2012. jan. 26. 10:41
 39/47 A kérdező kommentje:
Viszont engem meg nagyon zavar ez. Nagyon gyűlölöm, hogy 66 kg-ra híztam fel megint. Végre egyszer elértem azt a k.szott k.va 64-et és erre meg megint egy málhás tehén súlyú vagyok. Már nagyon unom az egészet és kezdem feladni........
2012. jan. 26. 10:42
 40/47 anonim ***** válasza:

súlyzót fogtál már? mert súlyzóval a kezedben (lennél 70 kiló) nem málhás tehén súlyú lennél, hanem ebből egy karaván.

harapd le az ujjaid, és akkor pár dekával könnyebb leszel, ha ennyire a tömeged a lényeg.

2012. jan. 26. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!