Te meg elég szánalmas vagy, hogy a helyes írásba kötsz bele. Menjél el egy helyes írási versenyre és ott kiélheted ezen hajlamaidat -.-
2012. jan. 25. 12:10
32/47 A kérdező kommentje:
Na itt nehogy egymásnak ugorjatok! :) Eh. Hát igazad van amúgy. Tornázni azt kellene. Naponta szoktam járni pl futni, kocogni 1 órát. Viszont valami torna vagy konditerem az tényleg rám férne. Az aerobic-ot meg az egyéb p.natátogatós dolgokat nem szeretem, mert (tudom hogy gáz vagyok) de ott sok a csaj. S én nem szeretek úgy tornázni, hogy közben meg más nőnek a hátsója az orromat érinti. Szóval marad a konditerem, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá...félek hogy kiröhögnek az ottaniak. Azt se tudom hogy megy a rendszer ott, hogy kell ott edzeni.
2012. jan. 25. 12:25
33/47 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy olyan vágyaim vannak, hogy pl. tudjam magam felhúzni úgy, mint ahogy a pasik csinálják és akarok tudni megcsinálni normális fekvőtámaszt. Viszont a karomat nem szeretném vastagítani. Nekem tetszik, hogy cingár. Az lenne a legjobb, ha szálkás lenne, de erős mint az állat.
Amúgy meg szerintem először szálkásítani szeretnék és utána meg "gyúrni". Szóval valamilyen szálkásító tervet kellene összeállítanom, amit majd a kondiban el tudnék kezdeni. Viszont az se tudom, hogy mennyi ideig "illik" lenni a konditeremben? Mennyi idő alatt edzi át az ember magát? Hogy csináljam, hogy haszna is legyen?
Hozzáteszem, én minden nap mennék. Max 1-2 szünetnapot tartanék.
S egyéb illemek hogy mennek ott? Én még sose voltam kondiban....
2012. jan. 25. 12:29
34/47 anonim válasza:
Szerintem csak az első lépést nehéz megtenni a konditerem felé, aztán neked is természetes lesz. Jobb termekben van személyi edző, hozzá kellene fordulni szálkásító étrend és edzésterv miatt. Mert magadtól nem biztos, hogy a megfelelő és hatékony, célzott gyakorlatokat végeznéd, nem is beszélve az étrendről, ami ilyenkor nem olyan, mint egy "klasszikus" fogyókúránál, hanem nagyon fontos, hogy az éppen megfelelő arányban vidd be a tápanyagokat.
2012. jan. 25. 13:17
35/47 anonim válasza:
az edzőtermi edzésről nagyvonalakban: kapaszkodj kislány, mert sok lesz :D
nehogy azt hidd hogy a pasik felhúzzák magukat meg szabályos fekvőtámaszt nyomnak. azok a férfiak, és az edzett nők. a "pasik" nagyon nem, nem bizony.
2012. jan. 25. 20:56
37/47 anonim válasza:
én meg 175/67-tel feszítek és le se sz.rom, hogy jönnek az anorexiások 55 kilóval rinyálni, mert jól nézek ki :) te is tegyél így, mert jó alakod van a sport persze rádfér (ahogy mindenkire), de nehogy már itt mély depresszióba ess nekem :D
2012. jan. 26. 00:50
38/47 anonim válasza:
De jó hogy ilyen magas vagy, már csak fogynod kellene 5-6 kilót és a futást folytatni és tavaszra nagyon csini lennél!
2012. jan. 26. 10:41
39/47 A kérdező kommentje:
Viszont engem meg nagyon zavar ez. Nagyon gyűlölöm, hogy 66 kg-ra híztam fel megint. Végre egyszer elértem azt a k.szott k.va 64-et és erre meg megint egy málhás tehén súlyú vagyok. Már nagyon unom az egészet és kezdem feladni........
2012. jan. 26. 10:42
40/47 anonim válasza:
súlyzót fogtál már? mert súlyzóval a kezedben (lennél 70 kiló) nem málhás tehén súlyú lennél, hanem ebből egy karaván.
harapd le az ujjaid, és akkor pár dekával könnyebb leszel, ha ennyire a tömeged a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!