Hogyan oldjam ezt meg?
Figyelt kérdés
1 hónapja fogyózom, mindent átkutattam, étrendet állítottam össze magamnak, hetente 4x mozgok elipszis tréneren 30 percet. Viszont valamire nem tudtam megoldást találni. Próbálok sok fehérjét bevinni, de ahogy kiszámoltam, ez nagyon gyakran nem jön össze sajnos! Ha veszek fehérjét milyen fajtát vegyek és mennyit kell belőle bevenni? Fogyni akarok, nem pedig izmosodni, de azt főképp nem szeretném,hogy izomból fogyjak,ne pedig a zsírból! L/18 168 cm, 65 kg Köszönöm előre is a válaszokat!2012. jan. 12. 17:46
1/12 anonim válasza:
Nekem ilyen van, nagyon jó, és még finom is, legalábbis a csokis biztosan, nekem olyan van. Simán eltelít, csak ez a vacsorám.
22L, 165 cm, (most már) 58 kg
2/12 A kérdező kommentje:
és ebből mennyit viszel be? :)
2012. jan. 12. 18:10
3/12 anonim válasza:
Minden este ez a vacsorám (2 dl tej + 1 dl víz + 1 adagolókanálnyi [30 gramm] por). Tökéletesen laktat.
4/12 anonim válasza:
én ilyet iszom: [link] millió íz közül választhatsz, nekem epres volt, és nagyon finom. Ittam a Peak csokisat is, az sem rossz, de a Scitec veri ízben. Ja és én is este 3 deci tejben, meg néha reggel 1 deci tej zabpehellyel
5/12 anonim válasza:
na most a kérdésedben azt írtad, hogy próbálsz sok fehérjét bevinni, de ez nem jön össze.
annyi táplálékkiegészítőt egyél, ami kiegészíti a fehérje fogyasztásodat, hogy összejöjjön!
6/12 anonim válasza:
ha megnéznéd a testtömegindexedet látnád, hogy pont jó a súlyod. 19 éves lány vagyok, 64 kg
8/12 anonim válasza:
A testtömegindex egy baromság. Én 165 cm vagyok és 60 kg-ról indultam. A testtömegindex szerint a normális alsó határa felé közelítek. Mutassak képet, mennyire nincs igaza?
9/12 A kérdező kommentje:
Engem nem nagyon hatnak meg a testtömeg-index dolgok. 65 kg-val úgy érzem magam,mint egy kisebb fajta tehén,nem tetszik, amit a tükörbe látok. =/ Szóval nekem nem ezen múlik.
2012. jan. 12. 18:52
10/12 anonim válasza:
mutass képet privátban, érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!