Hogyan oldjam meg úgy, hogy ne legyen sértődés? (diétás étrend otthon)
Ez nálunk is örökös probléma volt, hiába mondtam, hogy próbáljunk már meg egészségesebben táplálkozni, a szüleim ragaszkodnak a jól megszokott dolgokhoz. Feladtam, tudom, hogy hiába győzködöm őket. Június 15.-én elkezdtem a fogyókúrámat úgy, hogy ebédre mindig azt eszem, amit anyukám főz. Ha nehezebb, zsírosabb, szénhidrátban dúsabb (pl. valami tésztaféle) az ebéd, akkor egy kicsit kevesebbet eszek. Mondjuk nekem szerencsém van olyan szempontból, hogy időnként megkérdezi, mit főzzön és nyáron nem sűrűn van nehéz étel.
A nap többi étkezésére próbálok valami normálisabb, egészséges kaját enni. Mellé hetente 4x vagy 5x kocogok fél órát és 4x vagy 5x tornázok itthon 50-60percet.
Tegnap mérekeztem, 10 nap alatt a csípőm 3, a fenekem 4 és a combom 2 cm-vel lett kisebb és fogytam 2 kilót.
Tehát, ha anyukád hajthatatlan megpróbálhatod, hogy reggelire, tízóraira, uzsonnára és vacsorára egészségesebb ételt eszel és mozogsz, ha pedig tényleg nagyon zsíros, nehéz étel van ebédre, abból egyél kevesebbet. És mozogj sokat!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!