Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen alkat? Mit kéne...

Ez milyen alkat? Mit kéne változtatni rajta? Fogyás stb. Nemet, kort irjatok kérlek.

Figyelt kérdés

Légy szives normálisan válaszoljatok..Tükrös kép tudom nyomi..de ez volt épp.

[link]

[link]

2011. nov. 25. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen,vékony vagy de egyben zsíros,ezt skinnyfat-nek hívják.

De mivel írtad hogy nagyon sokat fogytál,ez annak tudható be,hogy picit plötyinek látszol. Én is hasonló cipőben járok mint te,így nagy fogyás után.

Gratulálok,szép eredmény! ;)

2011. nov. 25. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:

akkor magadnak kell megfelelj.

bár szerintem nyilvános fórumon az általános vélemény az lesz (mint eddigi írások) hogy nincs rossz alakod, amennyire látszik nem vagy zsíros, de amilyen jól látszódsz ezeken a képeken ugye.. nem látszik pontosan.

2011. nov. 25. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
megosztanád velem, hogy sikerült fogyni, mennyi idő alatt? nekem eddig 15 ment le, kellene még 10-15 és boldog lennék, de sehogy sem megy...:S
2011. nov. 25. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kép nagyon csalóka lehet, ezért is fontos, hogy saját magadnak felelj meg, ahogy mások is írták. De ne légy túl kritikus önmagaddal szemben, az nem vezet sehová. Ha tornázol (mint írtad is), akkor a legjobb úton vagy. Az hogy néha mi mások véleménye rólad...nos engem sosem érdekelt, hogy milyennek látnak mások. Én pertuban vagyok önmagammal és ez a fontos.:)
2011. nov. 25. 17:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,csak úgy érdeklődtem..Most már nagyon jól érzem igy magam..bár néha gondolkozom,hogy ugyan mások kövérnek-e látnak és,h az-e vok..Egyébként mindenki,aki ismer személyesen vagy csak látott (de annyira nem ismer:D) nem hiszi el,h voltam 96kg,mert mki szerint nem látni,mivel feszes a karom,combom,fenekem stb..(amig nem sportoltam rendeszeresen addig logott a böröm,de most már helyrejött..:) Múlthéten nagyon örültem,h az üzemorvos megdicsért,h szép sportos testem van:) aztan mondtam neki,h kövér voltam s mondta,h nem latni,m sportolok.:) Egyébként vékonynak és formásnak tart a környezetem:) de mki kevesebbnek gondol,mint 63kg,m elég csontos vok:)
2011. nov. 25. 23:35
 16/16 anonim válasza:
Jó alakod van,vékony vagy!Nekem nagyon bejön az ilyen testalkat.Te jársz a dokkba elég?
2011. nov. 26. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!