Ez milyen alkat? Mit kéne változtatni rajta? Fogyás stb. Nemet, kort irjatok kérlek.
Figyelt kérdés
Légy szives normálisan válaszoljatok..Tükrös kép tudom nyomi..de ez volt épp.
2011. nov. 25. 11:24
1/16 anonim válasza:
Nem sokmindent látni. Kb. vékony vagy,de én úgy látom hogy zsíros. Sok sok sport,és tuti leszel.
2/16 Virág6 válasza:
Szerintem nagyon jó alkatod van.A combod annyira nem látom,de ha van rajt narancsbőr,akkor arra kicsit tornázni kell.De mondom nem látszik.
3/16 anonim válasza:
semmiképpen sem rossz.
általános érvényű hogy sportolni kell, egészségesen enni, de nem az alkatod miatt.
egyébként a képre az hogy "nyomi" nem jó kifejezés :D kimondottan bitangpusztulatosan ergya minőségű, de ez csak a fotótechnikai rész :D
4/16 A kérdező kommentje:
Az elsőt nem értem:) h lehetek vékony és zsiros egyben?:D de lehet én értem félre.Amúgy 96kg-ról fogytam le 63kg-ra és futok hetente 3x s mindennap taposógépezem 30percet.Csak vélemények érdekeltek,mert én nem tudom még mindig sokszor hová tenni magam...ismerősök szerint vékony vagyok vagy is többség ezt mondja,kevés azt mondja,h átlagos,de volt aki azt mondta,h sportos,mert labam és combom nagyon kidolgozott szerintük..:)
2011. nov. 25. 11:45
5/16 A kérdező kommentje:
Hála égnek nincs narancsbőröm:)
2011. nov. 25. 11:51
6/16 anonim válasza:
partnered szerint..? mert az egészséged után gondolom szempont hogy te hogy látod magad, és rögtön 3. helyen már a kedves szerepel.
8/16 A kérdező kommentje:
Nincsen most senkim..szóval nincsen kedves véleménye,mert kedves sincs.:DDD
2011. nov. 25. 11:56
9/16 Virág6 válasza:
Lehet vékonyaknak is.persze mondom,én rajtad nem látom.Pont a vvKingának láttam hogy narancsbőrös a lába.De attól még nem kövér.
10/16 A kérdező kommentje:
Tudom,h a narancsbőr nem alkat függö...hála ég nekem nincs:)
2011. nov. 25. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!