Mai étrendemen mit kell változtatni?
Lekváros péksütemény
80 g sóska (főzelék)
3 db főtt tojás
15 g krumpli
110 g joghurt (2,8 fehérje, 12,8 szénhidrát)
2 pici barack
100 g löncshús
vékony szelet kenyér
1 paradicsom
És kb. mennyi fehérje, szénhidrát?
Szia!
Szerintem a lekváros sütit cseréld le teljes kiörlésű-re és a löncshúst is meg a szelet kenyeret is salátára és fehérhúsokra(csirkemell stb)
szia, szénhidrát 1.5-2g * testsúlyod, míg a fehérje 2-3g *testsúlyod. (fehérje lehet több is, de valakinek még ez is sok.)
Löncshúst szerintem hanyagolni kéne.
Kenyér helyett egyél müzlit. (ne nesquik meg ilyen szarokat)
Krumpli helyett barna rizst egyél.(én üvegtésztát eszek inkább)
A nagy részét a szénhidrátnak próbáld meg 12 óra előtt elfogyasztani.
Egyébként ez egész napra elég kevés, legyengülsz, és egy idő után felemészted magad.
remélem segítettem.
Lecserélném, de anyámék nagyba ellenzik a fogyokúrát, pedig kéne. És nem vesznek semmi, ilyesmit.
160/59 Lány 14 éves
185 cm/ 99kg vagyok. 2kg lement 1 hét alatt, nálad szerintem lassabban mennek le...
Te ilyen modell alkatú akarsz lenni?
Egy nap a zsír 20-30g körül, olajok is ide tartoznak.( tejben, sajtban van, sőt a löncshúsban, joghurtban de még a tojásban is megtalálható.)
Nem akarok csonti lenni.. (már bocs aki ilyen, de én nekem nem tetszik, ezzel nem azt akarom kifejezni, hogy aki sovány az ronda, dehogy is inkább szép)
De ennél csk jobb lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!