Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni, úgy...

Hogyan tudnék fogyni, úgy hogy az étrendemen nem nagyon tudok változtatni?

Figyelt kérdés

15 éves Lány vagyok.

Bizonyos alkalmakkor szeretek sokat enni, de úgy általában nem eszem sokat.

mégis van rajtam elég sok súlyfeleslege, főleg a hasamon és a combomon és nagyon zavar.

Le szeretnék fogyni, de gyógyszerek nélkül, Hetente 3 tesi órám van és nagyon kemény a tesi tanárom...

és az étrendemen nem tudok változtatni, mert a suliban eszem..és ott elég jó a kaja :)

próbálom kerülni a szíros ételeket, de amikor az van vasárnap ebédre , akkor nem tudok mást enni,...

és ha koplalok, az meg nem vezet semmire

Ötletek?valaki fogyózott már ilyen idősen?és bejött neki?

2010. okt. 5. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Több lehetőséged van, de egyik se fog tetszeni, mert már keresed a kifogásokat.

1. étrendváltoztatás - nem akarod

2. több sport (amikor nincs tesióra, akkor is elmész futni vagy úszni, vagy bármit) - gondolom, ezt se akarod

3. nem változtatsz étrendet, hanem mindenből csak fél adagot eszel

Szerintem mindet felsoroltam. Tied a pálya.

2010. okt. 5. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az étrendeden nem tudsz változtatni, mármint az ételtársítások és az összetétel terén, akkor csökkentened kell a bevitt táplálék mennyiségét, többet mozogni és rásegíteni a zsíranyagcserére. Módjával egy kis DrChen-féle szűztea kapszula ebben segítségedre lehet.
2010. okt. 5. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na gratulálok, egy 15 éves lánynak pont szűzteakapszulára (=hashajtó) van szüksége. Magaddal azt csinálsz, amit akarsz, de egy 15 éves gyerek beleit ne tedd tönkre.
2010. okt. 5. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
heti összesen 6x legyen valamilyen edzés. tehát 3x a tesi fix, akkor menj el még hetente futni, úszni, biciklizni egyszer.
2010. okt. 5. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

tömegközlekedés helyett (mellett) jár bringával

ha az időjáráshoz és nem a divathoz öltözöl jobban akkor ez a többletmozgás segít

2010. okt. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!