Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A "NAGY ZABÁLÁS" teszt!...

A "NAGY ZABÁLÁS" teszt! Vissza lehet e hízni 1-2 nap alatt vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Minden napos látogatója vagyok ennek a fogyi kategóriának,rengeteg segítséget kaptam már innen és én is próbálok segíteni tapasztalataim alapján ahogy csak tudok.

Viszont az elmult időszakban kezdett nálam elszakadni a cérna bizonyos kérdések láttán,mivel minden harmadik kérdés ezzel kapcsolatos volt. Csak pár példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__22..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..

És ezek még csak a lájtosabbak...

Teljesen kiakadok azon,hogy sokan sírnak ha véletlenül többet ettek aznap egy sütivel,megettek egy rántotthúst vagy volt olyan is aki el volt keseredve, mert este megevett egy joghurtot almával és azt hiszik hogy most minden tönkrement és visszahíznak.

Az elhízáshoz nem az az egy két nap bőséges étkezés vezet,hanem hosszú hetek,hónapok minden napos sütizései,chipsezései a jó zsíros magyaros ebédek vagy gyorskaják fogyasztása.

Szóval,a lényeg hogy most hétvégén,ezen teszt alatt bebizonyítom hogy 1-2nap töménytelen mennyiségű "szemét" étel elfogyasztása után, nem lehet hízni.

Pár nap alatt visszaáll a normál súly,úgy hogy utánna nem koplalok,nem tartok víz,gyümölcs vagy egyéb idióta napot,hanem visszaállok a normál megszokott étkezésemre. De ez a némi súlytöbblet sem a felszedett zsír miatt lesz, hanem amit beviszek ételnek és italnak a súlya miatt.

Amit rólam tudni kell: 23/L 170cm/54-55kg vagyok. Kalóriaigényem heti 0,5kg fogyáshoz: 1583 kcal

Alapanyagcserém: 1376

Súlytartáshoz szükséges kalóriamennyiség:2133kcal

Most március óta 31 kg-tól sikerült megszabadulnom kalóriaszámolással és heti átlag 6óra elliptikus tréner vagy futás-gyors gyaloglás(futópadon) kombó segítségével.

Most súlyt tartok napi átlag 1300-2200kcallal,mikor hogy jön ki. Pl hétvégente 3000kcal is összejön. Havi 1x vagy ünnepnapokon pedig 1-2nap korlátlanul eszek,mint majd most :)

A teszt alatt folyamatosan mérem a súlyom, összeírom mikor miket eszek és azoknak a kalóriatartalmát,esetleg képeket is beillesztek hogy vizuálisabb legyen :D

Remélem ezzel a tesztel tudok majd segíteni,és nem fogtok majd kétségbeesni, hogy ha valamivel többet ettetek a megszokottnál,mert látni fogjátok hogy nincs gáz.

Igaz, én most már nem diétázok,csak súlyt tartok,de a diétám idején is csináltam ilyen napokat é egyáltalán nem zavart bele a fogyás ütemébe,sőt!

Ha érdekel az eredmény akkor majd látogass vissza mert,folyamatosan írom az adatokat. Írom az elmúlt pár napi étkezésemet,a zabanaposat és a zabanap utáni pár napot is.

Hogy meg legyen a kérdés is: Szerintetek hasznos lesz ez a teszt?

2011. nov. 18. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:

egészségedre, és várjuk a folytatást!

Kérdezőknek: láttatok már hormonproblémás embert aki nem tudott éhen halni? lehet fogyni pajzsmirigy alul működéssel is.

2011. nov. 18. 13:11
 12/116 anonim ***** válasza:
55%

A Lifenetwork-ön volt egy megszólalásig hasonló műsor...Tesztalanyok cseréltek a fogyni vágyókkal...2 hétre. Az ő úgymond "szemét" kajáikat ették a tesztalanyok, míg a fogyni vágyók igazi, értékes kalóriákat ettek, vagyis életmódot váltottak. Általában az eredmény az volt, hogy a tesztalany 3-4 kg-ot hízott, a vércukor szintje és a koleszterin szintje nagyot romlott, a bőre pattanásos lett, kedvetlen, fáradékony lett. És büfögött meg....mást is csinált szép számmal:))) Ezen felül komoly mennyiségű izmot vesztett...

Ha ebben kedved leled csináljad, de én soha senkinek sem bizonyítanék semmit a saját egészségem kárára. De ez egy szubjektív vélemény...és válasz a kérdésedre a végén:)

2011. nov. 18. 14:54
 13/116 A kérdező kommentje:

Ilyen napokat amúgy is szoktam tartani,tehát nem kizárólag a teszt miatt csinálom hanem mert élvezem hogy bármit amit megkívánok megeszek:)

Szerintem a mostani szmog az országban sokkal jobban károsabb mint ez a pár nap :/

2011. nov. 18. 15:28
 14/116 anonim ***** válasza:
Hát ebben van valami:)))
2011. nov. 18. 15:29
 15/116 anonim ***** válasza:

szmog, milyen szmog? :-"

Silent Hill-ben vagyunk! (aki nem látta a filmet, az ne kérdezzen) :)

2011. nov. 18. 15:36
 16/116 anonim ***** válasza:
Én megyek a hegyekbe teleszívni friss levegővel a tüdőmet hétvégén:) Éjszakai túrára:)Ha nem a szmog nyiffant ki, akkor a hideg:)))
2011. nov. 18. 15:46
 17/116 anonim ***** válasza:
100%
vagy a medvék. melyik hegységbe mész? tényleg vigyél elég meleg ruhát (höhö, mintha én kellene hogy figyelmeztesselek) és esetleg valami párlatot, ami melegen tart :)
2011. nov. 18. 15:49
 18/116 anonim ***** válasza:

Mindenesetre az látszik, hogy nagyon jól osztod be a kalóriákat (az évek, meg a rutin, mi?). A csütörtöki kajádra azt hittem, hogy az nagyon sok, valójában meg 1500 kcalból kihoztad. Kíváncsian várom a folytatást, bár biztos vagyok az eredményben, mert én meg a hét 7 napjából kb. 4-en tartom be az előírt kcalt, a többin párszázzal túl lépen, van hogy ezerrel is, aztán mégis két hónapja stabilan fogyok.

Ma pl. ettem egy túrórudit, egy bountyt és egy Milky Wayt, meg ittam egy forró csokit is :) Kíváncsi vagyok holnapra visszahízom-e mind az 5 kilót, amit lefogytam hahahaha.

2011. nov. 18. 16:06
 19/116 A kérdező kommentje:

Péntek:

reggeli súly:54.2kg

esti súly: 54.8kg

mozgás: 60perc elliptikus tréner -600kcal

1.étkezés: 50ml tejből kv, szokásos feltétes 60grammos zsemle:294kcal

2.étkezés:1keksz,fél babapiskóta,szelet csirkemellsonka,2kanál zöldséges rizs: kb 155kcal

3. étkezés: Zöldséges rizs(50g)édes savanyú mártásos csirkemellel. 436kcal [link]

4.étkezés:Na itt volt mindenből,pár falat mert siettem. Pár szem mazsola,falat kenyér fél sonkával,kanál rizs,fél alma,egy harapásnyi körte,1csemegeubi,pár szem csokis gabonapehely. kb 250kcal

5. étkezés: fél zsemle csirkemellsonkával, 1,5alma. 178kcal.

Össz:1313kcal.

Alig várom már a holnapot. :P Ma sütis képeket nézegettem és alapozásnak megnéztem a "Derült égből fasírt" című mesét XD Pont alkalomhoz illő:)

2011. nov. 18. 21:24
 20/116 anonim ***** válasza:
derült égből fasírt? :D amikor kaját teremtenek? úúúú azt meg akartam nézni..
2011. nov. 18. 21:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!