Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha binge...

Mit csináljak, ha binge (zabálás) van és nem tudom kihányni, mert akárhogy erőlködök is ujjlenyomással a torokba, nem jön ki? Nem akarok hízni.

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!!

Ne hánytasd magad inkább sportolj

2010. jún. 16. 23:13
 2/8 anonim válasza:
14%
Zabálj ribanc, imádom a kövér nőket!
2010. jún. 16. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Akkor jobb lenne nem zabálni.
2010. jún. 16. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
"Nem akarok hízni, ezért inkább hánytatom magam, hadd rohadjon el a nyelőcsövem meg a fogam a gyomorsavamtól". Szerintem király vagy..........
2010. jún. 16. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
a kockaélesztő evése állítólag beválik.. nekem nem.. a sós meleg víz is állítólag... nekem az sem.. a szemcseppes víz szinte mindenkinek.. nekem az sem.. xD de a cigitől pár slukktól garantáltan hányok... xD mielőtt leosztanátok poénból próbáltam ki ezeket mert a barátaim nem hitték el, hogy rám nem hatnak ezek a szarok... a cigire meg nem hitték el, hogy hányok tőle... hát bebizonyítottam.,...:D ezt azért írtam le mert úgyis annyira hülye vagy, hogy nehogy szaporodj inkább halj bele a sok hánytatásba:) sok sikert én szurkolok;)
2010. jún. 16. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést nem erre a fórumra akartad kiirni... igazábol itt úgyis csak lehurrogást kapsz.

bulémiából kigyógyult lány. 17

2010. jún. 16. 23:35
 7/8 anonim válasza:
5%
Mintha a bulémia betegség lenne...
2010. jún. 17. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
keress fel pszchiológust!
2010. jún. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!