Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja, ha erőlködök?

Lehet baja, ha erőlködök?

Figyelt kérdés
Holnap töltöm be a 12.hetet eddigi napokbna nem ment nehezen a nagy dolog csak a mai nap...és mivel máshogy nem jött ki erőlködnöm kellett.Eszek gyümölcsöket,zöldséget rost tehát van,meg mint írtam még eddig nem volt ez terhesen nekem.Olvastam nem szabad erőltetni nem tesz jót stb. ,de ha máshogy nem jön ki? Lehet csak a tegnapi májas hurka volt az oka...bár nem hiszem 3hets is ettem azt és nem volt baj belőle. 11hetes6napos
2011. aug. 22. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem lehet tőle baja:-)

Az erőltetést arra szokták mondani, hogy ha lehet már ne emeljünk sörrel teli rekeszt pl., tehát nagyon nehezet.

Amúgy ismerős a helyzet, mióta terhes vagyok nekem is nehezen megy a dolog, így sajnos néha erőlködni kell...

Már 33 hetes múltam, semmi probléma nem volt soha belőle! (már a második babám)

2011. aug. 22. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:

A babádnak nem lesz baja, Neked lehet hogy kijön az aranyered, de ahhoz nem "elég" egy erőlködés.

Próbálj rostdúsan táplálkozni és sokat inni.

Jó babavárást!

2 gyerekes (aranyeres)

2011. aug. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!