Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mért nem tudok kakilni? Már...

Mért nem tudok kakilni? Már egy hete nem tudtam. De mostmár fáj a hasam is. akár h erőlködök csak nagyon pici jön ki, mit csináljak h tudjak üriteni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy hét azért elég sok idő, Guttalax cseppeket kéne bevenned mostmár.. Szerintem az étrendedbe be kéne illeszteni magasabb rosttartalmú ételeket és kiegészíteni korpatablettával (patikában, DM-ben kapni) attól tudsz majd normálisat kakilni minden nap.
2009. ápr. 27. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szilvalekvás este,/ langyos tej, /vagy langyos cukros víz,/.. a köv. a legjobb: egy deci narancslébe fél deci étolaj( nem rossz, csak le vele)ezek nálam beválnak, ne kínlódj, esetleg egy glicerines kúp, vény nélkül kapható a gyógyszertárban
2009. ápr. 27. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyit mozogsz, de lehet hogy nem eleget.

Ha nagyrészt ülőmunkát végzel, az se kedvez.

Persze nem hat rögtön, de az aktívabb életmód gyakoribb űrítéssel jár.

2009. ápr. 27. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Kamilla tea.
2009. ápr. 27. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Anyalevél tea. Próbáld ki!
2009. ápr. 27. 17:11
 6/6 anonim válasza:
36%
Nekem is ugyan ez a problémám :/ én hashajtókon élek!eddig még használt!
2009. ápr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!