ZABÁLÁS. Ha ma egész nap ettem és mind mind sz*r kaját. Csokit tejberizs pizza szendvics stb. kb 2000-3000 kcal-t és ha holnap nem eszek semmit akkor jobb lesz? ettől most kövér leszek?
Nem, ha holnap nem eszel semmit, azzal nem érsz el semmit. De megteheted, hogy könnyebb ételekkel segítesz a szervezetednek a sok vacakot kiüríteni, pl tarthatsz gyümölcs-zöldség napot, vagy salátanapot. Ennél kegyetlenebbnek nem érdemes lenni, mert az éhezéstől nem fog jobban ürülni a szervezetedből a cucc (sőt... nehezíted a dolgát az anyagcserédnek).
Úgyhogy egyél nyugodtan, csak kímélő kajákat, és igyál sok folyadékot.
Ja, és egy ilyen naptól nem leszel kövér, de ha rendszeresen csinálod, akkor nem fogsz fogyni.
Mellesleg ha ilyen szénhidrátéhséged volt, akkor át kellene gondolnod a szénhidrátbevittelt, lehet, hogy megvonod a szervezeted a szükséges mennyiségtől. Reggelente nyugodtan egyél szénhidrátot, így nem tör rád a nap hátralévő részében farkaséhség. Pl péksüti esetleg, vagy kenyérfélék olyankor mehetnek, napközben lemozgod.
köszi.
igen eléggé megvonom magamtól.
nem csinálom rendszeresen.két napja eszem ilyen durván csokit.!!
és most eldöntöttem 2 napig zöldség utána normális fogyókúra.
Első kettő komment gazdája vagyok:
oké, csak ne legyél éhes, ne koplaltasd magad, attől leáll az anyagcsere. A töldségtől könnyebbnek fogod a gyomrod és magad is érezni, jót fog tenni egy kis tisztítás :)
én sem vagyok kövér.
165 cm vagyok és 52 kg
50re szeretnék fogyni.már 2kg-t leadtam
csak szerdán és ma rám jött ez és rosszul érzem magam.
de holnapra akkor ezt a zöldségnapot folyadékkal beiktatom.
ha van még valami tipp étkezéssel kapcs elfogadom.(:
Na, ne hülyéskedj már!
50 akarsz lenni és ezért még kínzod is magadat?
Én vagyok a 150 centimhez 50 kiló, neked ez k..va kevés a 65 kilódhoz képest!
ne legyél hülye
3 centivel vagyok magasabb nálad,55 kiló vagyok és HÍZNI szeretnék vagy 5 kilót
(csak sajnos nem hizlalnak a hizlaló kaják sem)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!