Hol lessz jobb a Pizza? Ha Mikróban sütöm (Mikróhullámsütő), avagy ha kemencébe avagy egyébb helyt?
Mikroban max a félkész pizzákat lehet elkészíteni, de az se az igazi, a mikro inkább főz, mint süt.
Kemencében biztos finom lehet, mi mindig sütőben csináljuk, és úgy is isteni.
Mikrót tényleg nem érdemes...
ha félkész pizzáról beszélsz akkor én pl jobban szeretem a mikroban melegítettet nem szeretem amikor megég a széle vagy ha túl sül viszont jo puha lesz a széle
ha nyers tésztáról beszélsz akkor természetesen a kemence a legjobb isteni szaga lesz és az íze is beveszi a füstös ízt utána jön a sütő ebben is lehet finom házi pizzát csinálni a mikroban viszont biztos nem sül meg
Fú mikróban semmiképp, gusztustalan főtt jellegű lesz a a pizza.
sütőben süsd mindenképp.
Szia!
Legjobb a kemencében sült pizza,második helyezést a sütő,az utolsót pedig a mikróban sült pizza kapja nálam.
Mikróban azért nem jó tésztákat sütni,mert csak addig ehető,amíg meleg,mivel miután kihül nagyon kiszárad és törik.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!