Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás utáni zabálás esetén...

Koplalás utáni zabálás esetén ez normális jelenség?

Figyelt kérdés
Szóval a mai napom nem épp úgy sikerült ahogy terveztem, de ez most lényegtelen. Ma eléggé bezabáltam és ezen a napon 5x voltam nagywc-zni, de nem volt hasmenésem. Alapesetben napi 1 szokott lenni, néha még 1 sem de akkor tényleg a kevés étkezés miatt. Szóval minek tudható be ez a mai eset? Gondolom azért ennyire hamar nem megy keresztül bennem az étel, hogy 1-2 óra múlva kiwc-zem. De ha meg igen, akkor nem hasmenésnek kellett volna lennie?
2011. jan. 30. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Dieta ideje alatt felgyorsul az anyagcsere, ezert lehet, hogy többet ettel, es többször kellett wc-re menned. Egyebkent olyan nekem is volt mar, hogy egy ket napig egyaltalan nem volt szekletem, aztan meg egy nap többször is.
2011. jan. 30. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ne ezzel foglalkozz, hanem hogy rendes diétát állíts össze, amiben nincs koplalás és mindent megadsz magadnak, ekkor elkerülhetőek a falási rohamok
2011. jan. 30. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja hogy te nem azon aggódsz, hogy koplalsz, ami miatt a szervezeted éhezik, tönremegy, beteg leszel és gyenge, hanem azon, hogy az átlagosnál többször kakiltál.

Aha... Hm...

2011. jan. 30. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!