Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene még fogynom?...

Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)

Figyelt kérdés

Elölről:

Ruha nélkül:

[link]

[link]

Ruhával:

[link]

[link]

Oldalról:

Ruha nélkül:

[link]

Ruhával:

[link]

[link]

Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)

165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.

ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.

2011. okt. 4. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:38

Pasi vagyok, és nekem így is bejön. De a +10-el is jól nézett ki. :)

2011. okt. 4. 23:45
 62/74 A kérdező kommentje:
Köszi neked, és a többi fiúnak is, akik írtak! :DD :)
2011. okt. 4. 23:47
 63/74 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2011. okt. 5. 00:00
 64/74 anonim ***** válasza:
93%

Lehet velem van baj, de plusz 10-el sokkal jobban tetszett, sőt az az igazság, hogy plusz 20-al is. Velem van a baj?

Nagyon úgyes vagy, meg le a kalappal előtted, de nekem ez már túl sovány.

2011. okt. 5. 10:05
 65/74 anonim válasza:

szia!

Nagyon nagyon ügyes vagy!!!!!!! Most hogy már minden felesleget ledolgoztál magadról, nehogy tovább fogyózz. Kezdj el izmokat építeni, főleg popsira. Most már a cardio mozgásokat csak kis mértékben csináld, helyette inkább alakformálást, tornát, a neten találsz gyakorlatokat amivel kerekíteni lehet:) vagy kérd edző segítségét. A kalóriaszámlálást szerintem hagyd abba, persze ne szokj vissza a chipsre és a zsíros dolgokra csak ne legyél szigorú magaddal. Egyél még több fehérjét. Fontos: lehet így majd feljön néhány kiló, de az IZOM lesz, attól fogsz kerekedni és lesz szép nőies csípőd és feneked! Sok sikert továbbra is, a nehezén már túl vagy!:)

2011. okt. 5. 15:40
 66/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!! :)
2011. okt. 5. 21:20
 67/74 anonim ***** válasza:
47 körül lehetsz... Ne legyél még jobban anorexiás, ha megkérhetlek rá! :) Inkább sportolj, szálkásodj, de egyél rendesen, az alapkalóriádnál többet!!!
2011. okt. 10. 21:42
 68/74 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos lettél és gratulálok, de többet ne akarj fogyni, mert még növésben vagy. Törekedj arra, hogy erre a súlyra állj be, hogy ezt tudd megtartani!
2011. okt. 11. 09:13
 69/74 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez hihetetlen! :) Megkérdezhetem, hogy centikben mennyi ment le? (14 éves fogyózó lány)
2011. okt. 11. 14:56
 70/74 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is! :)

Utolsó: Centikben sajnos nem tudom, csak mostanában mértem le, régebben nem :S

2011. okt. 11. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!