Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)
Elölről:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Oldalról:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)
165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.
ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:38
Pasi vagyok, és nekem így is bejön. De a +10-el is jól nézett ki. :)
Lehet velem van baj, de plusz 10-el sokkal jobban tetszett, sőt az az igazság, hogy plusz 20-al is. Velem van a baj?
Nagyon úgyes vagy, meg le a kalappal előtted, de nekem ez már túl sovány.
szia!
Nagyon nagyon ügyes vagy!!!!!!! Most hogy már minden felesleget ledolgoztál magadról, nehogy tovább fogyózz. Kezdj el izmokat építeni, főleg popsira. Most már a cardio mozgásokat csak kis mértékben csináld, helyette inkább alakformálást, tornát, a neten találsz gyakorlatokat amivel kerekíteni lehet:) vagy kérd edző segítségét. A kalóriaszámlálást szerintem hagyd abba, persze ne szokj vissza a chipsre és a zsíros dolgokra csak ne legyél szigorú magaddal. Egyél még több fehérjét. Fontos: lehet így majd feljön néhány kiló, de az IZOM lesz, attól fogsz kerekedni és lesz szép nőies csípőd és feneked! Sok sikert továbbra is, a nehezén már túl vagy!:)
Köszi nektek is! :)
Utolsó: Centikben sajnos nem tudom, csak mostanában mértem le, régebben nem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!