Hány kiló vagyok szerintetek? Mennyit kell fogynom? Képekkel
Nagy a hasad, formátlan, edzetlen a tested és a combod se túl vékony.
Szerintem 65 kiló vagy és legalább 56-58-ra le kellene fogynod.
70 körül lehetsz, és kb 6-8 kg plussz van még.
Egyébként sztem nem rossz:-)
:) huuha, en lany vagyok ! ne parazz nincs gond ha kemenyen odaalsz es rendesen eszel abba hagyod az esti nassolasokat a tv elott.. es sportolsz ahelyett h a gyakorikerdeseket olvasnad es facebookoznal vagy valami mas..
Napi sport ! es rendszeres kajalas.. nem habzsolas :) hanem mertekkel.. es tudom h a csapbol is ez folyik dee ez az igazsag.
Miert kivanod az edesseget? cukor.. cukor.. izlelobimboid szeretik :) de szoktasd meg magad gyumolcsre abbol se kell beszedni .. mert akk az is heloo..
egyel kevesebb zsiros dolgot csokkentsd a sozast es a szenhidratot :) es meglatod.. meglesz az eredmenye ! Egyel Update kodok szerint .. azok beszoktak valni :) de este 6 utan ha teheted inkabb ne egyel :) Sok sikert!
SPORT ! (szaladas, bicigli, gori, uszas.. de a szaladas az a legjobb aztan szaladas utan hasizom.. seggizom stb :) menni fog hajra ! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!