Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene még fogynom?...

Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)

Figyelt kérdés

Elölről:

Ruha nélkül:

[link]

[link]

Ruhával:

[link]

[link]

Oldalról:

Ruha nélkül:

[link]

Ruhával:

[link]

[link]

Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)

165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.

ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.

2011. okt. 4. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim válasza:
100%

Szép lány lettél, gratula :)

18/F

2011. okt. 4. 21:14
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
Elég már ne fogyj tovább!
2011. okt. 4. 21:14
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
anyáááááásss megnéztem a régi képeidet és el nem tudtam volna képzelni hogy te tudsz ilyen lenni(mmint ilyen széép karcsú). :O aztaa nagy grat érte énis 14,5 éves vagyok és én is nagyon sokat fogytam éss nekem is mondják h irigylik a kitartásom, nkm is nagyon látszik. NAGYON NAGY GRAT és eszedbe ne jusson fogyni tovább! :) sport az kell hogy ne hizd vissza. Maradj igy.! :))))
2011. okt. 4. 21:18
 54/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi kitartásod van:P

Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy önmagát az ember kritikusan szemléli, szerintem a kérdező teljesen normális, értelmes ember, aki KÉRDEZ.

Viszont egyes válaszadóknak szövegértelmezési gondjaik akadnak. "Kulturált hangnemben írj", írta a kérdező. Hát ezt sokan le se sz*rták, gratulálok nekik!

Ó igen, és tényleg ne fogyj tovább;)

2011. okt. 4. 21:23
 55/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, nagyon aranyosak vagytok!! :) (vagyis a többség :D)

54,5 kg vagyok egyébként, a kezdősúlyom 74,5-75 kg volt.

Igazából 51 kg volt a cél, de ennyi "ne fogyj tovább" válasz után elgondolkoztam rajta, hogy most már nem nagyon fogok fogyózni, lassan visszaszoktatom (vagyis inkább hozzászoktatom) magam a normális (2000-2100 kcal) étkezéshez.

Nekilátok akkor komolyabban edzeni, sportolni.

2011. okt. 4. 21:31
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam hogy 54 kg!!! HááHááá, de ha te úgy gondolod, hogy fogyni akarsz, tudod, hogy megteheted, de ha sportolni fogsz, úgysem lesz rá szükséged, mert a maradék leugrik rólad simán. Sportolj és formáld az alakod.

Komolyan meg nem mondtam volna, hogy 20 kg-tól szabadultál meg, nagyon szépen fokozatosan húzódott össze a bőröd!

Ügyes vagy(de ezt már írtam, másképp, de írtam)!

2011. okt. 4. 21:37
 57/74 anonim ***** válasza:
71%

A +10 kg-s képen ezerszer jobban néztél ki, volt feneked meg melled. Most nincs, ha pasi lennék, nem kellenél, az is tuti!

Én hajszálra így nézek ki, és hízókúrán vagyok. Szüleid helyébe elkezdenék veled komolyan foglalkozni (beszélgetés, és kajálás szintjén is), mert rettentően sovány vagy.

Az érdekelne, mit eszel egy nap.

2011. okt. 4. 22:38
 58/74 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nekem meg pont így jön be. Pedig fiú vagyok.
2011. okt. 4. 22:43
 59/74 anonim ***** válasza:

hogyan fogytál??mennyi idő alatt?

írdd meg légyszíves!

2011. okt. 4. 23:01
 60/74 A kérdező kommentje:
Már leírtam. :)
2011. okt. 4. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!