Most akkor anorexiás lennék (nem hiszem, de képekkel együtt raktam föl. )?
ősszel leszek 15,172 cm és 54-56 kg vagyok...Mindenki azt modnja a környezetemben hogy már kórosan sovány vagyok.Én nem így látom.Mindenben akaratlanul is a kcalt számolom,és ha többet eszek akkor mindig bűntudatom van,van amikor sírok is miatta,de NEM hánytatom magam vagy ilyesmi!Ráadásul menszeszem több,mint 6 hónapja nincs(most olvastam,hogy ezek a tünetei neki az előbb és szószerint elküldtek orvoshoz -.-")...akkor most tényleg én hülyültem meg vagy más is úgy gondolja,hogy se nem kövér se nem sovány testalkatú vagyok?
Teljesen normális a súlyod, ne aggódj.
Közöd nincsen az anorexiához. A te korodban én is sírtam néha és én is folyton kcal-t számoltam. Hidd el, ez csak egy kis zavar a fejedben, de nem vagy beteg. :)
AKI AZT MERI MONDANI, H JÓ ALAKJA VAN, MIKÖZBEN MÁR FÉL ÉVE NEM MENSTRUÁL, FELKERESEM ÉS KINYÍRBÁSZOLOM!!!
Enni kell, hízz, különben tényleg nem lehet majd babád. Amúgy az oldali képen látszik, mennyire semmi alakod nincs. :( Segged, pl. semmi. :(
A szőrt leszedhetnéd a hasadról, undorító...
Am nem vagy anorexiás, irigykednek, mert nekik nincs ilyen derekuk, és hasuk. Ha picit edzesz rá(sportolj), bombanő is lehetnél, ja és le a szőrrel, fúj.
Ne hízz, hülyék:D
Sportolj, táplálkozz egészségesen, és fejezd be ezt a hülye kalóriaszámlálást. Keress fel egy nőgyógyászt:S
Nem az alakoddal van a baj, hanem azzal, hogy nem menstruálsz fél éve. Sürgősen orvoshoz kéne menned. Nem is értem eddig hogyhogy nem voltál. Ez nagyon nem játék.
+ a fejedben is rendet kéne tenni, hogy ne legyen bűntudatod, meg ne sírj amiatt, hogy többet ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!