Van itt olyan aki anorexiás volt? Vagy még most is az? Vagy valakinek anorexiás ismerőse?
Én az voltam. 15 évesen, mindig bántottak a súlyommal, pedig nem voltam dagi, csak kicsit husisabb, mint a többi lány. Végül elkezdtem koplalni, egy hónap alatt 15 kg fogytam. Gondolhatod milyen szörnyen néztem ki... De én is tudtam hogy baj van és ez nem normális. Mert már odáig jutottam, hogy az étel fényképe egy újságban is hányingert keltett bennem. Apáék látták ugyan, hogy sokat fogytam, de nem gondolták hogy ennyit, mert óriás ruhákban jártam. Az én szerencsém az volt, hogy volt néhány nagyon jó barátom akik észhez térítettek és időt és energiát nem kímélve foglalkoztak velem, és helyre rakták az önértékelésem. Egy évvel később, már normális súlyom volt, és remekül éreztem magam. Négy évig tartottam az ideális súlyom, majd ismét meghíztam, de sajnos nem is kicsit. És nem tagadom a mai napig megfordul a fejemben hogy egyszerűbb lenne nem ennem, de már tudom, hogy ez nem megoldás. És jelenleg sporttal igyekszem megszabadulni a kilóktól.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!