Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor anorexiás lennék...

Most akkor anorexiás lennék (nem hiszem, de képekkel együtt raktam föl. )?

Figyelt kérdés

ősszel leszek 15,172 cm és 54-56 kg vagyok...Mindenki azt modnja a környezetemben hogy már kórosan sovány vagyok.Én nem így látom.Mindenben akaratlanul is a kcalt számolom,és ha többet eszek akkor mindig bűntudatom van,van amikor sírok is miatta,de NEM hánytatom magam vagy ilyesmi!Ráadásul menszeszem több,mint 6 hónapja nincs(most olvastam,hogy ezek a tünetei neki az előbb és szószerint elküldtek orvoshoz -.-")...akkor most tényleg én hülyültem meg vagy más is úgy gondolja,hogy se nem kövér se nem sovány testalkatú vagyok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 22. 21:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ugye csak hülyéskedsz?

Az a csaj a képen jól néz ki, neked kb. fele akkora pálcikalábaid vannak.

A hasad meg nem nagy, csak olyan vékonyak a lábaid, vékony a csípőd, nincs derekad, hogy így az optikailag szélesebbnek tűnik.

Tényleg fordulj segítségért.

2011. jún. 23. 21:23
 22/31 anonim ***** válasza:

És miért csak egyetlen ember válaszát vetted észre, aki megerősített a hülyeségedben?

Az nem tűnik fel, hogy ömlenek az olyan válaszok, hogy TESTKÉPZAVAROD van??

2011. jún. 23. 21:24
 23/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)hát,akkor tényleg lehet föl kéne keressem az iskolai pszichológust vagy mi...mert én tisztára kövérebbnek látom magam,mint az ottani lány,azon a képen..://
2011. jún. 23. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg keresd fel azt a pszichológust. A saját érdekedben ám.
2011. jún. 23. 21:51
 25/31 anonim ***** válasza:
amit az egyik válaszoló linkelt képet,annál a képnél te jóval húsosabb vagy. annak a csajnak a teste szálkás sportolt. gondolom eszik rendesen csak mozog. neked is mozogni kéne rendesen és akkor nem lenne bűntudatod a kajától és még jól is néznél ki...
2011. jún. 24. 17:51
 26/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommentet és sportolok,mindennap fél óra szobabicikli meg utána súlyzózás és felülések...de akkor majd sportolok többet.
2011. jún. 24. 20:26
 27/31 A kérdező kommentje:
amúgy meg pontosan tudom,hogy nem vagyok annyira sovány,de akkor nem értem hogy mért kell rám azt mondani,hogy anorexiás vagyok meg túl sovány vagy egyáltalán sovány ha ez nem így van?
2011. jún. 24. 20:36
 28/31 anonim ***** válasza:
anorexia, nem egyenlő a soványsággal...ha meg nem eszel, nem lesznek izmaid, hiába sportolsz
2011. jún. 24. 22:01
 29/31 anonim ***** válasza:

szia!

1:menj el egy nőgyógyászhoz mert nem jó dolog ez a menstruáció késés.

2: pszichológus a testképzavar kezeléséért

3: felejtsd el ezt az oldalt. neked kell magaddal megelégedned, meg még annak max akiket te felhatalmazol arra h véleményt formáljanak rólad(barát barátnő stb)

az h más, idegen emberek milyennek látnak téged, rohadtul nem számít hidd el :)

20F

2011. jún. 24. 23:17
 30/31 anonim ***** válasza:
ja meg tudod még mi a külömbség a válaszoló által linkelt lány és közted? az h ő huszo x éves te meg 15 vagy ! még ne akarj olyan lenni mint ő. meg a képeidhez hozzányúltál photoshoppal? nem mi? helyes! de az a kép amit a válaszoló linkelt tuti h fel van javítva...fények, stb.
2011. jún. 24. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!