Most akkor anorexiás lennék (nem hiszem, de képekkel együtt raktam föl. )?
ősszel leszek 15,172 cm és 54-56 kg vagyok...Mindenki azt modnja a környezetemben hogy már kórosan sovány vagyok.Én nem így látom.Mindenben akaratlanul is a kcalt számolom,és ha többet eszek akkor mindig bűntudatom van,van amikor sírok is miatta,de NEM hánytatom magam vagy ilyesmi!Ráadásul menszeszem több,mint 6 hónapja nincs(most olvastam,hogy ezek a tünetei neki az előbb és szószerint elküldtek orvoshoz -.-")...akkor most tényleg én hülyültem meg vagy más is úgy gondolja,hogy se nem kövér se nem sovány testalkatú vagyok?
Ugye csak hülyéskedsz?
Az a csaj a képen jól néz ki, neked kb. fele akkora pálcikalábaid vannak.
A hasad meg nem nagy, csak olyan vékonyak a lábaid, vékony a csípőd, nincs derekad, hogy így az optikailag szélesebbnek tűnik.
Tényleg fordulj segítségért.
És miért csak egyetlen ember válaszát vetted észre, aki megerősített a hülyeségedben?
Az nem tűnik fel, hogy ömlenek az olyan válaszok, hogy TESTKÉPZAVAROD van??
szia!
1:menj el egy nőgyógyászhoz mert nem jó dolog ez a menstruáció késés.
2: pszichológus a testképzavar kezeléséért
3: felejtsd el ezt az oldalt. neked kell magaddal megelégedned, meg még annak max akiket te felhatalmazol arra h véleményt formáljanak rólad(barát barátnő stb)
az h más, idegen emberek milyennek látnak téged, rohadtul nem számít hidd el :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!