Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor anorexiás lennék...

Most akkor anorexiás lennék (nem hiszem, de képekkel együtt raktam föl. )?

Figyelt kérdés

ősszel leszek 15,172 cm és 54-56 kg vagyok...Mindenki azt modnja a környezetemben hogy már kórosan sovány vagyok.Én nem így látom.Mindenben akaratlanul is a kcalt számolom,és ha többet eszek akkor mindig bűntudatom van,van amikor sírok is miatta,de NEM hánytatom magam vagy ilyesmi!Ráadásul menszeszem több,mint 6 hónapja nincs(most olvastam,hogy ezek a tünetei neki az előbb és szószerint elküldtek orvoshoz -.-")...akkor most tényleg én hülyültem meg vagy más is úgy gondolja,hogy se nem kövér se nem sovány testalkatú vagyok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 22. 21:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, jó alakod van nem értem mit fikáznak rajta. Anorexiás az, akinek már látszanak a bordái, de rajtad van még azért elég hús. szóval az alakoddal semmi probléma, a menzesz valami más miatt lehet. Menj nőgyógyászhoz, ő majd megmondja mi is a probléma.
2011. jún. 22. 22:39
 12/31 anonim ***** válasza:
de anorexiás, nincs menzesze, bűntudata van, ha eszik és kövérnek látja magát
2011. jún. 22. 23:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Neked ma már volt itt egy kérdésed, ami azt mutatja, hogy betegesen foglalkoztat a súlyod. Akkor is írtam, hogy testképzavarod lehet, mert nem látod reálisan magad. Nagyon nagyon vékony vagy. Emellett az, hogy az evéstől bűntudatod van, illetve a kalóriák rabja vagy, tényleg az anorexia irányába mutat. A menstruáció kimaradása nagyon súlyos tünet, a szervezeted jelzi, hogy az önfenntartásra tud csak koncentrálni, egy gyermeket nem tudnál kihordani. Ha ezt sokáig csinálod, meddő leszel örökre. A szőrösödés (ha vettél észre ilyet mostanában intenzívebben) szintén az anorexia tünete. Vagy a rosszkedv, az állandóan a kaja körül forgó gondolat, a hízás gondolata is megrémiszt, hullik a hajad stb.

Segítségre van szükséged, csúnya következményei lehetnek ennek az egésznek.

Szerintem ez egy normál testalkat (najó, kisebb mellekkel, de az adottság):

[link]

2011. jún. 22. 23:20
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
És a válaszadóknak üzenem: az anorexia NEM a kilóktól függ. Ez egy mentális betegség, testképzavar. beteges félelem a hízástól és függés a kalóriáktól. Nem csak 35 kilóval és megszámlálható bordákkal lehet valaki anorexiás.
2011. jún. 22. 23:21
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

"de anorexiás, nincs menzesze, bűntudata van, ha eszik és kövérnek látja magát"

tanulj kicsit, akk beszélj. úristen.

2011. jún. 22. 23:22
 16/31 anonim ***** válasza:

1. Kövérnek látod magad

2. bűntudatod van

3. sírsz, ha már picit hizlalóbb dolgot eszel

4. fél éve nem menstruálsz

Mi ez, ha nem anorexia?

Amúgy nem csak 25 kilós zörgő csontúan lehet vki anorexiás, azt elárulom.

A 172 cm-hez az 54-55 kiló kevés. Én 169 centisen voltam 58 kiló, és baromi jól néztem ki.

Azt javaslom, egyél nyugodtan többet és MELLETTE MOZOGJ, mert így izmot szedsz fel, nem zsírt.

Viszont ha elmész egy dokihoz a mensid (hiánya) miatt, 99%, h hízást fog javasolni.

2011. jún. 23. 08:04
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a testalkatod.A labaid olyanok mint egy fogpiszkalo,a hasad meg olyan mint egy terhes anyanak. Nem tudsz tenni semmit.
2011. jún. 23. 09:43
 18/31 anonim ***** válasza:
terhes anyának???? omfg!! láttál te már terhest?? :-D meg láttad őt oldalról??
2011. jún. 23. 09:45
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Jo,egy kicsit tuloztam de a labaihoz kepest nagyon nagy a hasa.Ajanlok naponta 400 felulest,es ok.
2011. jún. 23. 09:47
 20/31 A kérdező kommentje:
ennyire nagy a hasam?:O akk tényleg jól gondoltam h annyira azért még nem vagyok sovány:((kedves válaszoló aki azt a képet küldte,ami szerinte egy normál testalkatú lány:hát szeritem én annál ducibb vagyok...
2011. jún. 23. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!