Aki volt már anorexiás, de kigyógyult belőle, az utána soványabb maradt, mint előtte, vagy pont, hogy még többet is hízott vissza, mint amilyen az anorexiás állapota előtt volt?
Én is voltam anorexiás. Összehasonlítás képen: 48 kg-ról 4 év alatt fokozatosan 74 kg-ra híztam.
Most próbálok egészséges életmóddal és nem koplalással visszafogyni 60-64 kg-ra ami az ideális súlyom lenne.
Előtte 58 kg voltam.
A magasságom elvileg 171 cm, de annyira nem veszem figyelembe, mert mindenkinek más az alkata.
Én nem érzem magam anorexiásnak, de sokak szerint már közel vagyok hozzá. 188 cm és 72 kg vagyok, 110 kg-ról fogytam le bő fél év alatt. Terveimben először 65 kg szerepelt, de elhatároztam, hogy 70 kg-nál megállok és tartani fogom a súlyom.
24/F
173 cm vagyok, lefogytam 53 kg-ra, anyámék megfenyegettek, hogy vagy elkezdek enni, vagy bevisznek a kórházba...
Most 86 kg vagyok, és folyamatosan csak hízok.
Átestem a ló túloldalára. Régen, ha szar kedvem volt, azzal büntettem magam, hogy éheztem.
Most ha szar kedvem van, kényszeresen zabálok, és nem bírom abbahagyni, mert akármilyen bajom van, csak zabálok, és ez k*rva sz@r. :(
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!