Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)
Elölről:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Oldalról:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)
165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.
ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.
ma 19:54 :
Elejében csak elhagytam a csokit, chipset, egyéb édességeket és nasikat, kevesebb tésztát és kenyeret ettem. Később áttértem kalóriaszámolásra. Általában 1200-1500 kcal körül volt a napi bevitelem. Január elején kezdtem a fogyózást.
ma 19:57:
Nem gondolom magamról, hogy dagadt vagyok, és nem is említettem ilyet. De azt sem gondolom magamról, hogy vékony, sovány vagyok.
Egy kis erősítés, hogy feszesebb legyél.
Fogynod nem kell.
Én 52-54-nek saccollak(de lehet, hogy sokat mondok), és szerintem nagyon nagy teljesítmény, amit véghez vittél,
Amire pedig most szükséged van, az egy kis alakformálás, feszesítés, szedhetnél fel egy kis "formát", mert tényleg vékonyka vagy, de nem tudom hány éves vagy, de ez tényleg nagyon szép eredmény ilyen fiatalon, mert (szerintem-az öltözködésed alapján) nagyon fiatalka lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!