Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)
Elölről:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Oldalról:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)
165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.
ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.
Hová akarsz fogyni, már így is tök gebe vagy! Én ugyanígy nézek ki: semmi mell, semmi segg, elöl deszka-hátul léc.
Neked már inkább híznod kéne, mert kép alapján lassan a kórosan soványhoz érsz (de már lehet ott vagy).
Úristen, azért nem gondoltam, hogy ilyen válaszok jönnek. :O Még várok egy kicsit, és utána megmondom hány kiló vagyok.
Valaki kérdezte, hány kilót fogytam: 20-at.
Nem unjátok még?!
Totál soványak vagytok, kórosan is, de kiraktok képet, van, aki nyavalyog is, hogy dagadt disznó a nagy SEMMIRE!
Más tényleg elhízott, kell a segítség neki! Jó neked is kell, hogy lásd: iszonyú sovány vagy, ne fogyj! Most örülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!