Mennyit kellene még fogynom? És hány kg-nak tippelsz? (KÉPEKKEL)
Figyelt kérdés
Elölről:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Oldalról:
Ruha nélkül:
Ruhával:
Bocsi a tükrös képekért, de nem szivesen csináltatok mással ruha nélküli képekkel. És bocsi, hogy a mellemet nem homályosítottam el a képeken, de a hajam úgyis takarja. (ja, és tudom, hogy alig van mellem, nem kell belekötni :D)
165 cm vagyok, és köszi a válaszokat előre is.
ui.: Kérlek, kulturált hangnemben írj, káromkodás nélküli, ezt is köszönöm előre is.
2011. okt. 4. 19:37
41/74 anonim válasza:
Nem kell már fogynod,viszont a rendszeres sportért üvölt a tested.
42/74 anonim válasza:
mondom én, hogy photosoppal buherál, azok a ruhareklámozósok ott jobboldalon kicsit túlfogytak, de visszapumpálták nekik lökhárítóba.
43/74 A kérdező kommentje:
2011. okt. 4. 20:56
44/74 anonim válasza:
Nagyon szépen lefogytál, előtte el sem tudtalak volna képzelni, most meg nagyon szép lettél ;)
45/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. okt. 4. 21:03
46/74 anonim válasza:
47/74 anonim válasza:
Szerintem kihoztad az alakodból a legtöbbet, amit lehetett! Jól nézel ki! ;) Maradj így! :)
48/74 anonim válasza:
ASZTAMINDENIT TE JÁNY!!!:) NAGYON-NAGYON-NAGYON BÜSZKE LEHETSZ MAGADRA, hogy 14 évesen ilyesmire adtad a fejed és végigvitted!!! Nagyon irigyellek a kitartásod miatt!! Nagyon fain kiscsaj lehetsz, le a kalappal!
Az eredmény pedig magáért beszél!!!:D :D :O :O
49/74 anonim válasza:
te figyelj már ide kérdező... ha ilyen hülye vagy, fogyjál még le 30 kilót. mennyit kéne még fogynod... 30 kilót minimum!!!!!!! idióta...
50/74 anonim válasza:
Húzzál innen a .... -ba te bunkó barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!