Nem bírom! Kikészültem! Valaki segítsen! Hogyan fogyjak le végre? :S
Egy hájas disznó vagyok.:(( Egyszerűen nincs akaraterőm. Nincs időm..100féle versenyre készülök,mellette angol nyelvvizsgára megyek..Fél 7-7-nél előbb nem kerülök haza. Ez csak az evés szempontjából rossz,mert össze-viszem eszem egész nap. Járok tornázni heti 4x. De ma azt mondták,hogy felszedtem.:/ 1 kiló ennyire látszik? :( Most lesz meg a menzeszem,azt hittem,attól van. De elhatároztam,hogy lefogyok! Így képzeltem el a kaját:
reggeli : 30 g natúr zabpehely 125 g joghurttal
tízórai : szendvics rozskenyérből(80g)
ebéd : saláta(40 g saláta,70 g paradicsom, 50 g mozzarella)
uzsonna : 125 g joghurt
vacsi : 125 g csirke salátával(ua.,mint ebéd,de mozzarella nélkül)
+heti 4x konditerem(már 3 hónapja járok).
Minimum 6 kilót szeretnék fogyni. Ha ezt az étrendet betartom,akkor sikerülhet?
172cm/58kg
Maximalista vagy, túl sokat vársz el magadtól, de ami még rosszabb, hogy a környezeted is adja alád a lovat. Az egy kiló plusz semmi, minden nő 1-2 kilóval nehezebb, menstruáció előtt, illetve az első napjain. A környezetedet küldd el melegebb éghajlatra, te meg próbálj kicsit lazulni, megnyugodni. Eleget sportolsz, keveset eszel, kevesebbet, mint kéne! Nem csak a sporthoz, a tanuláshoz is több energia kellene!
Sok szerencsét!
hehe... 172cm és 58kg
"Egy hájas disznó vagyok"
Ha komolyan gondolod irány a pszichiátria, ha meg csak ide jössz hisztizni, hogy megkapd a bókokat, hogy "jaj nagyon jó vagy így, már ne fogyj, mert akkor csontváz leszel". Akkor is pszichiátria...
17.35ös vagyok
Nem a súly/magasságoddal van baj hanem az önértékeléseddel. Tudod ki a "hájas disznó"? Aki a 172centihez vagy 120kg t nyom. Kérlek kérj segítséget, mert az ilyen fiatal lányokból lesznek anorexiások, bulémiások, öngyilkosok...
ez egyáltalán nem "hájas disznó",sőt ez már inkább kevés...
az önbizalmaddal van baj,nem a testsúlyoddal! úgyhogy csak azt tanácsolom,hogy írd le egy papírra,azt,ami jó benned,bármilyen apróság is legyen az(pl szem,bőr,kedves...stb) legalább 10-15-öt gyűjts,és mikor úgy érzed,hogy utálod magad,olvasgasd és jöjj rá mennyi jó van benned:D
szálkásító étrend. amit leírtál, lehet elég neked, nem ismerjük a száraz testtömeged, fehérje és energia igényed..
egyébként lehet hogy kb. jó étrend, és fogyhatsz vele!
gondolom te már utána számoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!