Valaki aki ért hozzá segítsen! Van egy KIS felesleg rajtam, és ezt elszeretném tüntetni!?
El is kezdtem futni, most naponta futok, fekvőtámaszozok, és felüléseket csinálok. De nem igazán tudom, hogy mit szabad ennem?! mert azt mondják nem érnek semmit a diéták (pl a 13napos meg 90napos, stb...)
Akkor mi az amit ehetek és mi az amit nem? tejtermékek közül pl milyen zsírtartalmú joghurtot lehet inni?
és amúgy mit ihatok?? ásványvizet lehet? 18/F
Szia!
ezek a diéták tényleg nem jók, életmódváltás kell amit egész életen át tudsz tartani, és jól is érzed magad és ha bejön egy egy szelet süti vagy akármi más nem esel kétségbe mert tudod hogy nem fogsz visszahízni hisz egészségesen táplálkozol
nos reggel nagyon fontos a jó minőségű szénhidrát, hisz ez ad kezdő lökést a szervezetnek a napi feladat ellátására és ehhez kell a szénhidrát ez lehet szednics formájában(teljes kiőrlés/rozs/magvas kenyér, kifli) hozzá eszel valamit(pulykamell, csirkemell, sovány sajt, tojás, zöldségkrémek, sós lében tonhalkonzerv, körözött, sováyn sajtkrém, tojáskrém, és zöldségek) vagy
natur zabpehely/korpa/búzakorpa, és hozzá gyümölcs és/vagy tejtermék(tej, joghurt, kefír, túró) természetes jobb a sovány joghurt, kefír, túró de én pl túróból, joghurtból,kefírből minidg félzsírost veszek és ugyanúgy fogyok, tartom a súlyom, tejből 2.8% vagy a fölötii, 1.5% szerintem nagyon szar, nem iszok mindennap tejet, kb egy héten 2-3 de akkor csakis bio tej 2.8 vagy rizs, szójatej
tízóraira kell kisebb étkezés, ez lehet pár szelet abonett felvágottal, sajttal, tojással, zöldséggel, zöldségkrémmel, túróval, joghruttal, kefírrel, 1-2 marék sótlan! mogyoró. mandula, dió
gyümölcsök
ebéd: könnyű zöldség, gyümölcs, paradicsom, tojás, husos, gomba, krémlevesek, majd másodiknak főzelékek(most van itt a cukkini-tök, spenót, sóska, zöldbab, borsó, káposzta(paradicsomos, kelkáposzta) főtt újkrumpli, rizs, párolt zöldségek, rakott káposzta, karfiol, sováyn sertéshússal vagy darált pulykahusi, grillezett, párolt, sült husok, halak, főtt tojás, saláták-tonhal, mozzarella, fetasajt, gomba, csirkehús, kockára vágott sovány sertés, marha, különböző zöldséges tokányok, főtt tojás, fűszerekkel nagyon jól tudsz kombinálni érdekes, finom ízek lesznek
uszonna megint kisebb étkezés, ez lehet egy pohár tej, kefír, joghurt, gyümölcs, zöldégsaláta, gyümölcsturmix
vacsora: túró, tojás, zöldséglevesek, mozzarella sajt, csirkehús, pulykahús, kefír, joghurt, halak, abonett, pászka, gyümölcsök-banánt inkább a reggeli/tízórai folyamán egyél
ásványvízből jobb a mentes, csapvíz, citromos víz, zöld-gyümölcstea cukor nélkül, gyümölcs, zöldségturmixok/levek, tej,
mozogjál is mellette
sok sikert!
ui: ha valóban kicsi a felesleg, én egy konditermet és egy személyi edzőt ajánlanék, nem diétát. Diétával csak rontani lehet a helyzeten, elkezdesz megvonni dolgokat, lefogysz, visszaállsz a normál táplálkozásra, és dupláját hízol vissza.
A személyi edző 1-2 óra alatt személyre szabott edzésprogramot állít össze, amit utána már egyedül is meg tudod csinálni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!:)
és csak még annyit, hogy nagyon fontos betartani az étkezések időpontját? nagyon nagy gond,pl ha én az ebédet csak 3körül tudom elfogyasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!