Nem tudok lefogyni. Valaki segítsen légyszíves?!
Akárhogy is fogyózok nem megy, egészségesen eszek mégis semmi..sportolok,mozgok és semmi.. már teljesen kész vagyok 170cm vagyok és 86kg... már nagyon sokszor gondolkoztam el az öngyilkosságon csak a család és a barátaim miatt nem akarom... mikor beszélgetnék valakivel kiröhögnek vagy hasonló.. és nembírom :'(
15/l

Tudom mit érzel :(
én kb 1hónapja kezdtem fogyókúrázni hát híztam 2kg-t nem nagyon vágom,hogy miért mert igazából mindennap másfél órát görkorcsolyázok bár nem tudom miért.Régen nem sportoltam semmit,kedvemre ettem és akkor ilyen 64 kg voltam.Most meg elkezdtem sportolni és nem eszek annyi hizlaló kaját mint régen és erre híztam 2kg-t :( Pedig nem este 6 után eszek mert tudom,hogy akkor már nem szabad.
Engem is állandóan bántanak,hogy hiába csinálod ezt meg azt úgyse fogsz lefogyni mert egy dagadék vagy... Senki nem támogat.Ennek ellenére azért is görkorcsolyázok meg felüléseket csinálok...

Atyaég, tudom én, hogy pocsék dolog túlsúlyosnak lenni, önbizalomhiánnyal megfűszerezve meg pláne kínszenvedés, de ennyire ne kenődj már el, tegyél a fogyásért, és ez a többi hasonló cipőben járó kommentelőnek is szól.
és
és
+ szilárd elhatározás, akaraterő, életmódváltás, a család és a barátok támogatásának kérése.
Az öngyilkosságnak még a gondolata is hülyeség, valamikor valahány év múlva, rém hülye, hisztis kölyöknek fogod látni magad visszagondolva, hogy az alakod miatt öngyilkosságon agyaltál. Annyira még ténylegesen kórosan elhízottnak lenni sem tragikus, hogy eldobja az ember az életét. Meg. Lehet. Változni.

"Engem is állandóan bántanak,hogy hiába csinálod ezt meg azt úgyse fogsz lefogyni mert egy dagadék vagy... Senki nem támogat.Ennek ellenére azért is görkorcsolyázok meg felüléseket csinálok..."
HÁT A FELÜLÉSTŐL CSAK A HAS ALATT IZOM NÖVEKSZIK, NEM LESZ HELYI ZSÍRÉGETÉS. ÉS A GÖRKÖRI SEM ÉR SOKAT. KERESS RÁ: SZÁLKÁSÍTÓ ÉTREND ÉS AEROB MOZGÁS.
(A CAPS LOCK GOMB BERAGADT).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!