Fogynom kell, minél előbb, különben depressziós leszek. Mit kezdjek? Kérem segítsen valaki!
Itt a nyár, gondolom, több időd lesz.
Mindenképp szoktasd hozzá magad a reggelihez!
(Tudom, hogy rohadt nehéz, de muszáj, én is így kezdtem. Nekem sem volt étvágyam, napi 1x ettem, de azt este, és nem keveset, mivel napközben nem ettem semmit, ettől a rendszertelen evéstől voltam 78 kg. Nem sportolok, itthon vagyok a kicsi gyerekemmel, és lusta is vagyok, elismerem. Év eleje óta, hogy beiktattam a reggelit, és a napi 4x-i étkezést, amit megválogatok, és ügyelek a szénhidrátokra, hogy ne vigyek be túl sokat, kerülöm a fehér kenyeret, tésztát, krumplit, édességet csak mértékkel fogyasztok, cukros italokat nem iszok, 10 kg ment le. Bár én nem látom magamon, de legalább a ruhákon észreveszem, az már azért csak jó:-D)
Utolsó vagyok, csak nem láttam, amit utoljára írtál.
Dehogynem, jó a szobabicikli is (egy ideig csináltam, de beleuntam, nem tudtam rendszeresen:-S), csak az a lényeg, hogy legalább 45 percig (de jobb, ha 60 perc) csinálod, min. heti 3 alkalommal, könnyű fokozaton, gyorsan tekerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!