Hogy tudnék lefogyni ha depressziós vagyok?
Én egy 22 éves nő vagyok komoly depresszióval, amiből már egyszer sikerült kilábalnom de úgy érzem megint visszatért. a normális súlyomnál legalább 8 kilóval több vagyok és tudom ez nem hangzik annyira soknak de rajtam nagyon meglátszik. Az orvosom szerint ez is okozója lehet a depressziómnak, mivel egyfolytában elégedetlen vagyok a testemmel. Viszont itt a probléma, mert mikor igazán magam alatt vagyok eszem és eszem és eszem és főleg szénhidrátban gazdag ételeket (automatikusan , hogy a szervezetem boldogsághormont termeljen). Így ti is látjátok : kényszer-evő vagyok.
A kérdés, hogy mit csináljak, hogy megszakítsam ezt a láncreakciót? (rossz kedv, depresszió--> eszem --> hízom ---> rossz kedv, depresszió --> eszem...... és így tovább)
marha egyszerű, kezeltesd magad!
nem mellesleg a sport jót tesz a fogyásodnak is ill. a depressziódnak is
Nálam nem vagy depressziósabb, én anno hetekre bezárkóztam a szobába, csak ettem, fürödtem, tévéztem, vagy azt sem és ALUDTAM!!!
Szóval ráment erre jó pár évem. Most megváltozott az életem, mert erőt vettem magamon.
Azóta fogytam 27 kg-t és boldog vagyok, illetve nagyon régóta nem voltam ennyire elégedett magammal!!!
Erre nincs orvosság, csak meg kell érnie benned a változás iránti vágynak, h elég erős legyen, ahhoz, h változtatni tudj az életeden!
Minden összefügg mindennel, az étkezés a közérzettel, a mozgás a hangulattal, a hozzáállás .... Szóval minden-mindennel, majd rájössz!
Kitartást kívánok, nem vállalkozol lehetetlenre, csak AKARNI kell, de nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!