Sok 1 és fél hónap alatt 8kg mínusz?
1. úgy sem tudom ki vagy, tehát se negatív, se pozitív dolgot nem tudok csatolni hozzád :)
2. nem szokásom megbántódni, főleg nem itt. de nem írtál semmi olyat :)
persze lehet, hogy adott helyzetben szépen leírtam volna, hogy "nem igaz, mit kell itt személyeskedni basszus" XD
de neeeem :P
Nem baj, lassan elérem az 52 és örülhetek, ha nem tetszik, akkor szép óvatosan vissza:)
Oltogatós Aczél:))
Igen, a hasamon látszik minden... De jövőhónapban vizsgáim után elkezdtek edzeni. Vékony alkatot szeretném ki szálkásítani.
17% körüli testzsír elvileg igen szálkás, ezt az étkezéssel /diéta/ már elérted. edzést persze csináld, ahogy módod van rá, ez nagyon jó ötlet.
mindketten úgy értjük, hogy a hasizmod látszik? mert én ezt akartam kérdezni, férfiaknál ~8-10% testzsírnál látszani szokott szépen a has, nőknél szerintem 18-20%-nál már látszódhat. meg kell jegyezni, hogy ha már a hasizom látszik (kockás a has) az önmagában is jele az alacsony testzsírnak.
Igen látszik, természetesen jobban ha befeszítem a hasizmokat!
Igen, már várom , hogy elmehessek edzeni...!:)
Nekem ez a diéta kiváló, úgy érzem semmi nem hiányzik az étrendemből. Egyedül a szénhidrátot kerülö
a másik fázis valóban az, hogy edzed a hasad, és konkrétan erősödik, növekszik a hasizmod. de
- ez már lassan kockahas téma
- étkezni is máshogy kell, ha tényleg látható eredményt várunk edzéstől (mint izomfejlődés)
1200kcalt a mindenkori minimum energiabevitelnek szokták tekinteni.
én ebből hiányolom a személyre szabást. nyilván nem lehet egy betegen ágyban fekvő gyereknek, illetve egy fogyókúrázó, de aktív férfinak ugyan az a minimum energiabevitele.
viszont úgy nagy vonalakban egyet értek vele, hogy egyáltalán nem kéne 1200kcal energiabevitel alá menni..
volt, hogy valaki bizonygatta, hogy ő 800kcal-lal tart tömeget, nos őt egyszerűen irigyeltem. ő az energiatakarékos, neki sokkal kisebb a hővesztesége, ő már közelebb van a tökéleteshez, ennyit tudok az ilyenekre mondani.
edzés mellet meg természetesen ahogy írtad.. pont úgy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!