Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok 1 és fél hónap alatt 8kg...

Sok 1 és fél hónap alatt 8kg mínusz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
olyan jól esett az értékelés a válaszomra (ha ha ha) hogy kikerestem egy ilyen oldalt, ezt már olvastam régen, úgy emlékszem korrekt volt. ez alapján te karcsú vagy. amúgy egy 17% körüli testzsír arány nőknél (a te korodban) tényleg igen szép. vagy igen alacsony, szóval jó szálkás lehetsz. gondolom hasizmodat megtalálni nem lehet nehéz.. :)
2011. szept. 15. 22:41
 32/41 anonim ***** válasza:
ehh.. az oltogatós Aczél.. nem mondom, hogy kizárom a pillanatnyi hangulatomat egy válaszból, de egyszerűen vannak olyan dolgok, amikre vagy nincs értelme írni, vagy ha mégis van, akkor olyan módon, ahogy. azért olyan sem volt, hogy valaki baromságról érdeklődött, és annyit írtam volna, hogy hülye és kész.
2011. szept. 15. 22:45
 33/41 anonim ***** válasza:
nem bántásként írtam, nekem tetszik a stílusod ;) néha kell az osztás, kül. elmegy az ember füle mellett a mondanivaló.
2011. szept. 15. 22:48
 34/41 anonim ***** válasza:

1. úgy sem tudom ki vagy, tehát se negatív, se pozitív dolgot nem tudok csatolni hozzád :)

2. nem szokásom megbántódni, főleg nem itt. de nem írtál semmi olyat :)

persze lehet, hogy adott helyzetben szépen leírtam volna, hogy "nem igaz, mit kell itt személyeskedni basszus" XD

de neeeem :P

2011. szept. 15. 22:51
 35/41 A kérdező kommentje:

Nem baj, lassan elérem az 52 és örülhetek, ha nem tetszik, akkor szép óvatosan vissza:)

Oltogatós Aczél:))

Igen, a hasamon látszik minden... De jövőhónapban vizsgáim után elkezdtek edzeni. Vékony alkatot szeretném ki szálkásítani.

2011. szept. 15. 23:04
 36/41 anonim ***** válasza:

17% körüli testzsír elvileg igen szálkás, ezt az étkezéssel /diéta/ már elérted. edzést persze csináld, ahogy módod van rá, ez nagyon jó ötlet.

mindketten úgy értjük, hogy a hasizmod látszik? mert én ezt akartam kérdezni, férfiaknál ~8-10% testzsírnál látszani szokott szépen a has, nőknél szerintem 18-20%-nál már látszódhat. meg kell jegyezni, hogy ha már a hasizom látszik (kockás a has) az önmagában is jele az alacsony testzsírnak.

2011. szept. 15. 23:15
 37/41 A kérdező kommentje:

Igen látszik, természetesen jobban ha befeszítem a hasizmokat!

Igen, már várom , hogy elmehessek edzeni...!:)

Nekem ez a diéta kiváló, úgy érzem semmi nem hiányzik az étrendemből. Egyedül a szénhidrátot kerülö

2011. szept. 15. 23:32
 38/41 anonim ***** válasza:

a másik fázis valóban az, hogy edzed a hasad, és konkrétan erősödik, növekszik a hasizmod. de

- ez már lassan kockahas téma

- étkezni is máshogy kell, ha tényleg látható eredményt várunk edzéstől (mint izomfejlődés)

2011. szept. 15. 23:48
 39/41 A kérdező kommentje:
Jönnek majd a jó kis fehérjedús ételek! És a turmixok! Természetesen komoly edzés mellett beteges a 600-700 kcal...de még véleményem szerint a 1200 is! Te mit gondolsz erről?:)
2011. szept. 16. 00:01
 40/41 anonim ***** válasza:

1200kcalt a mindenkori minimum energiabevitelnek szokták tekinteni.

én ebből hiányolom a személyre szabást. nyilván nem lehet egy betegen ágyban fekvő gyereknek, illetve egy fogyókúrázó, de aktív férfinak ugyan az a minimum energiabevitele.

viszont úgy nagy vonalakban egyet értek vele, hogy egyáltalán nem kéne 1200kcal energiabevitel alá menni..

volt, hogy valaki bizonygatta, hogy ő 800kcal-lal tart tömeget, nos őt egyszerűen irigyeltem. ő az energiatakarékos, neki sokkal kisebb a hővesztesége, ő már közelebb van a tökéleteshez, ennyit tudok az ilyenekre mondani.

edzés mellet meg természetesen ahogy írtad.. pont úgy! :)

2011. szept. 16. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!