Egy hónap alatt mínusz 14 kiló vajon menne?
Figyelt kérdés
Ha rendszeresen mozgok és diétázok akkor annyit sikerülne leadnom?2011. jan. 2. 14:37
3/8 anonim válasza:
Zsírból vagy izomból? Vagy tök8 csak a mérleg azt mutassa?
4/8 anonim válasza:
Nem 1 hónap alatt szedted fel, ne 1 hónap alatt akard leadni.
Ha türelmes voltál amikor felszedted ezt a zsírtömeget, legyél türelmes, amíg leadod! :))
Csak TE TEHETSZ RÓLA! ;)
5/8 anonim válasza:
Első időkben látványosabbkilóban a fogyás mert sok viz és belekben lerakódott anyag is távozik. Ha nagyon magas a testzsírszázelékod akkor is hetente max 1.5-2 kg tudsz leadni. Ami a kiürült vizzel stb lehet egy hónap alatt 10kg. De csak egy mondjuk 50 plusz kilóval rendelkezőnél. Ha te mondjuk vagy 65 kiló gondolom ez a 14kg az összes felesleged. Akkor a olyan 5-6 kilót letudsz adni egy hónap alatt, de a második hónapban már csak 3 kb.
6/8 anonim válasza:
Én egyszer két hét alatt 12 kg-t fogytam.
(Influenza miatt.)
7/8 anonim válasza:
Nagyon megsínyli a bőröd, legyél okos és lassan add le, úgy az eredmény is hosszabb távú.
Egyébként igen, le lehet, ha sok felesleg van rajtad, de nem éri meg. Ahogy már előttem is írták.
8/8 anonim válasza:
Nem, és nincs is értelme, legalábbis zsírból nem.
Erre kb 3-4 hónapra van szükséged, az úgy egészséges.
(Amúgy egyesek nagyon unatkoznak. Nem az volt a kérdés, mennyi idő alatt szedte fel, és ki tehet róla. Aki nem tud a kérdésre válaszolni, csak kötekedni, az minek ír?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!