2 és fél hónap alatt 10 kiló mínusz?
Figyelt kérdés
Augusztus közepén utazunk külfödre, addigra szeretnék leadni 10 kilót. Jelenleg 76 kg vagy 172 cm-hez, kb 65 kilósan nagyon jól éreztem magam. Szerintetek reális ez az elképzelés? Naponta egy órát bringázok, emellé hetente 2-3x beiktatnék fél óra futást is, és már egy ideje igyekszem odafigyelni az evésre is. Ez sajna még nem tökéletes, de sokkal egészségesebben eszek, mint előtte. Mi a véleményetek? Reális az elképzelésem?2011. jún. 4. 13:54
1/4 A kérdező kommentje:
Írta valaki a 90 naposat privátban. Köszi a választ, de én nem hiszek az ilyen csodadiétákban.
2011. jún. 4. 14:14
2/4 anonim válasza:
Hát nekem sikerült kb.ennyi idő alatt -10kg-ot leadni, de kemény volt. De ha már 5 lemegy akkor is jobban fogod érzeni magad a furöruciban
3/4 A kérdező kommentje:
Mesélnél kicsit arról, hogy mit hogy csináltál? Nem a fürdőruci a lényeg amúgy, hanem hogy kint olcsón lehet jó minőségű ruhákat kapni, és kicsit felújíthatnám a ruhatáram.
2011. jún. 4. 14:17
4/4 anonim válasza:
a mozgás jó, én is bringázással fogytam anno, bár nagyon sok feleslegem volt, amiből ugye könnyebb :D
a tésztát felejtsd el, üres kalória, nem laktat, és jobban hízlal mint bármi más.
cukros löttyök, édességek ohne, helyette gyümölcs(lé), saláta, hús, főzelék.
jah, és minél kevesebb kenyér, pékáru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!