Sok 1 és fél hónap alatt 8kg mínusz?
Egész egyszerű, sokan megijednek tőle, pedig nem rémisztő és nem éheztetés!
Én elsőnek 1200kcal-al kezdtem. (rátérek majd az étel részre is)
Azt csökkentettem, ahogy tudtam, ahogy úgy éreztem, hogy bírni fogom.
Napról napra terveztem mit fogok enni! Mostanra lecsökkentettem 600-700kcal-ra.
Sokak nagyokat néznek a 600-700-ra de, aki okosan tud táplálkozni rájön a titkára.
Elsőnek én mindig a kcal-t nézem egy ételben, illetve a zöldségek kalóriaértékét is szemmel követem.
Általánosságban ilyen egy napom:
Reggel: Kávé
Tízórai: kb 100-150g saláta (paprika, uborka, gépsonka(104kcal 100g) ---> ezt nem egyszerre fogyasztom el, hanem egy napit előre elkészítek reggel tehát összesen a saláta egész napra úgy 300kcal, nagyon durván.
Ebéd: Saláta, instant leves (66kcal marhahús)
Uzsonna: joghurt 90kcal
Vacsora: saláta, müzli szelet.
Napközben abonett amiben 17kcal van csak egy darabban.
Ezt este is lehet enni bármikor... Plusz gyümölcsök.
Én kiegészítem vitaminokkal a diétám, nekem bevált.
És biztosan tudom, hogy amiket most leadtam nem fognak visszajönni, most csinálom 2.-ra!
Remélem segíthettem
Huhh, nagyon gratulálok neked!!!:) Köszönöm hogy felhívtad a figyelmem természetesen nem 100-150 gramm....hanem per étkezés:) 100-150gramm/ étkezés
Igen ez vicces lenne, ha egész napra annyi:)!
Mellette napi 30perc bicikli és karikázás.
*aki okosan tud táplálkozni rájön a titkára
Aki okosan tud táplálkozni, az okosan is táplálkozik. Te nem ezt teszed. 2 lehetőséged van:
- éhezel továbbra is (pillanatnyilag a harmadát eszed a szükségesnek), míg rosszul nem leszel és be nem kerülsz a kórházba anorexiával, ahol felhízlalnak (közben nem menstruálsz, kihullik a hajad, tönkremegy a bőröd meg a körmöd),
- magadtól elkezdesz enni, és a jojó-effektus miatt másfél hónap alatt 10 kilót hízol vissza.
Gratulálunk! Ön máris tönkretette az anyagcseréjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!