Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok 1 és fél hónap alatt 8kg...

Sok 1 és fél hónap alatt 8kg mínusz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Ja, és csak egy kérés!

NE SEGÍTS!!!!

A saját egészségedet úgy teszed tönkre, ahogy akarod. A másokét kíméld meg.

2011. szept. 15. 21:04
 12/41 A kérdező kommentje:

Nos, én épp az ellentettjét látom. Nem csak én hozzáteszem. A napi anyagcsere szükségletem 1300valahány. Egy napot írtam le, eszek húst, csak csirkemellet, ne haragudj, de tudod az egyik ismerősömet (más topikban is írtam) a doki 500-600kcalra kontrollálta.

Be lehet osztani, úgy hogy egészséges maradj. Sőt mondok jobban múlt héten voltam vérvételen! KITŰNŐ A VÉRKÉPEM!

Ezt a háziorovs jegyezte meg, nem én diagnosztizáltam magam a googlen.

Mint már írtam, NEM ÉHEZEK! Sosem voltam rosszul, és a közérzetem s jobb. Anorexiába való esésem szinte esélytelen:) Naponta 2x van nagywc:))

2011. szept. 15. 21:09
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg leírtad és elhiszed ezt a mondatot?

"És biztosan tudom, hogy amiket most leadtam nem fognak visszajönni, most csinálom 2.-ra! "

Akkor minek kell másodszorra csinálni?

2011. szept. 15. 21:21
 14/41 A kérdező kommentje:

6 év alatt?:) 2.fogyókúra mióta sok?Ti elvesztettétek a fejeteket? De komolyan.... 24 éves vagyok.

Hogy miért kellett 2.-ára? Letettem a cigarettát! És felszökött.

2011. szept. 15. 21:34
 15/41 anonim ***** válasza:

ez kész :D

TE nem éhezel (mert összeszűkült a gyomrod), a SZERVEZETED viszont igen.

megsúgom, az ember 2 dologból tud fogyni: ZSÍRBÓL és IZOMBÓL. ha nem eszel fehérjét (már pedig nem eszel), akkor sajna túlnyomó többségben izomból fogytál. próbáld csak ki, mennyi idő alatt tudsz lefutni 5 km-et... ha egyáltalán le tudod futni...

nem jön vissza és 2.jára csinálod? LOL

2011. szept. 15. 21:35
 16/41 anonim ***** válasza:

ja, és méress már egy testzsír%-ot. komolyan kíváncsi vagyok.

mérted a centiket? 8 kiló fogyás olyan 15-20 centi csökkenését eredményezi a körméretekben. már ha zsírból megy le... eszerint 3 számmal kisebb ruhákat is hordasz?

2011. szept. 15. 21:36
 17/41 A kérdező kommentje:

Mindegy annyira felesleges elmagyarázni valószínűleg ezzel kapcsolatban tudatlan embereknek, hogy az nem is igaz!

De komolyan:)))) Te nem olvasol vissza mit írok? Ahhoz túl gyenge vagy?:)

2011. szept. 15. 21:39
 18/41 anonim ***** válasza:
sehol nem írtál centi-, ruhaméret- és testzsír% csökkenést. meg hogy mennyivel tudsz többet futni. mert ugye a diétának nem az lenne a lényege, hogy minél kevesebb kiló legyél, hanem hogy észrevehető legyen a változás...
2011. szept. 15. 21:40
 19/41 A kérdező kommentje:

Mondom nem olvasod, írtam centimétert is:) Testzsírt nem.

Igen, látványos a fogyás, és még egyszer leírom biciklizek naponta! Futás 5km?:)))))

Én kérek elnézést, életemben nem bírnék lefutni 5km-t. 2km-t igen. DE ennél többet, sosem tudtam, és nem is fogok:) Nem szeretek futni.

2011. szept. 15. 21:44
 20/41 anonim ***** válasza:
75%

Most nem tudom miért kell kötözködni a kérdezővel.

Neki bevált a diéta,lement 8 kg,ez miért zavar téged?Én is igy fogyózom,mint irtam,csak nem ilyen drasztikusan,és tényleg hatásos.Irta a kérdező,hogy eszik húst,sportol mellette,akkor mi a gond?

2011. szept. 15. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!