Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel fogyjak? Mit egyek?...

Mivel fogyjak? Mit egyek? Valami jó diéta ami hasznos is?

Figyelt kérdés
Nem tudom mivel fogyjak le, 14éves vagyok,166centi,84kg lány!!Tudom hogy eza súly,egy felnőtt embernek is sok,nem még egy gyereknek..Azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e olyan diétát ami jó,hasznos,és nemkell alatta éhezni?Csak helyesen Táplálkozni!!Megpróbáltam a 90napost,harmadik napnál este félnyolc felé,befuccsoltam!És megettem 3szelet lekváros kenyeret.Ezután pedig már nemakartam folytatni a diétát:(El vagyok keseredve,Faluban lakom,és nincs lehetőség arra hogy járjak aerob edzésre,és semmi másra.Gondolkoztam azon,hogy saját étrendet írok,de mire mennék azzal is,aztnemtudom.Megkéne szabadúlnom legalább 18kilótol.Szerintem eza minumum..Hogy bírnám ezt leghamarabb leadni?(Nem ilyen 90napos éhezőkúrákra gondolok.. :\\\\\\\\\\\\\\\'( És még valami nem szeretnék ettől a 18-20kilótol megszabadulni,2-3hónap alatt..Mer tudom h mind vissza jönne. :(:( Hanem mondjuk 4-6 hónap.És akk sikerülne.valamivel???
2009. ápr. 22. 19:41
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) 20:25es válaszoló,akkor a link amit bemásoltál nem jó?:D Vagyis nekem nemjön be semmi.Majd ha lesz időd akkor légyszíves amit mondtál hogy mindjárt feltöltöd linkeld már be. Köszi.:)
2009. ápr. 22. 20:37
 12/36 A kérdező kommentje:
kösziszépen:D jolenne..ja:D akkor nemlenne ennyi elhizott ember:O:D
2009. ápr. 22. 20:38
 13/36 anonim ***** válasza:

tess itt van a könyv....

Viszont mozogni kell mellette rendszeresen...

minden nap 1 óra intenzív séta (nem futás, de nem is bóklászás)

vagy ha betudsz szerezni valami aerobik kazettát akkor azt csináld

kezdésnek - norbi ducitréning

haladóként - norbi kiképzés, 1000 kalóriás kickbox

sok sikert!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. ápr. 22. 20:46
 14/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell beszólni annak az embernek aki nem csont sovány!!! Nem lehet mindenki anorexiás, és inkább dicsérni kéne, hogy vágyik a jobb és egészségesebb életmódra. Colat meg chipset evett.. na és? mi van akkor? én is ettem meg ittam rengeteget... mégsem híztam el! 14 éves szervezet még fejlődésben van, 20 éves korodra alakul ki a normális nőies formád. És teszem hozzá 14 évesnek nincs lehetősége ilyen meg olyan kajákat gyártani magának, kivéve ha szülei bírják pénztárcával... Én azt javaslom Neked, hogy mozogj sokat, pl. délután fél óra kocogás, vagy 1 óra torna (Rubint Réka féle dvd-k) és este 5-6 után már ne egyél csak szénsav mentes vizet igyál! Ha esetleg megkívánnád a chipset vagy a colat, akkor sincs ezzel semmi baj, mert egy életre úgy sem tudod nélkülözni azt amit szeretsz, csak a lényeg, hogy délelőtt edd, délután már ne. Igaz így nem 1 hónap alatt fogsz 10 kilókat leadni, ami nem is baj, mert a bőröd szép marad... Remélem segítettem! Sok sikert!:)
2009. ápr. 22. 20:48
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszi a linket:) Utolsó válaszoló.. köszi,aranyos vagy(:
2009. ápr. 22. 21:04
 16/36 A kérdező kommentje:
jaés mégvalami:D:D temivel nyitod meg azt amit letöltöttél arrol az oldalról?:O:D nekem nem nyissa meg semmise:O:D
2009. ápr. 22. 21:14
 17/36 anonim ***** válasza:
51%
nyissa XD
2009. ápr. 22. 22:30
 18/36 anonim ***** válasza:

"Colat meg chipset evett.. na és? mi van akkor? én is ettem meg ittam rengeteget..." de ha ezt eszi akkor is amikor leakar fogyni akkor mégis miért itt sír,h leakar fogyni!?

"14 éves szervezet még fejlődésben van,"

és akkor még nem kötelező chipset meg colával tömni magát. pont a fejlődő szervezetnek kell vigyázni magára és a megfelelő tápanyaggal biztosítani a fejlődés!

"És teszem hozzá 14 évesnek nincs lehetősége ilyen meg olyan kajákat gyártani magának,"

De lehetősége van nem a colát inni hanem vizet, lehetősége van nem kinyittani a chipset és azt enni.

"kivéve ha szülei bírják pénztárcával..."

Fél kg tengeri hal 500ft. 1 napi rizs adagja kijönne neki 100ft-ból. ásványvíz 400ft-ért veszek 19literes flakont.

Mennyibe kerül egy zacskó chips? mennyibe kerül 1 liter kóla?

"este 5-6 után már ne egyél"

ezt gondolom a dietetikusok iskolában tanultad ugye? mer ez baromság.

2009. ápr. 23. 11:38
 19/36 anonim ***** válasza:
Kenyeret már nem eszel, de kiflit zsemlét még igen? Azt ugye tudod hogy ugyanaz?..... Figyu, ha igazán le akarsz fogyni, az áldozatokkal jár. Meg kell állni a lekváros kenyeret, és elkezdeni mozogni. Semmiképp sem 1x csak elkezdeni koplalni mint a legtöbb tini, mert az tényleg bukta!
2009. ápr. 23. 11:58
 20/36 anonim ***** válasza:

Acrobat Reader-rel tudod megnyitni a PDF file-t.

[link]

2009. ápr. 23. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!