Mennyire igaz, hasznos, bevalt a vercsoport dieta?
Ahha( első vagyok )
Én is ! Bármennyire is kiábránditó, de a vércsoport diéta egy nagy humbuk. Ha jól emlékszem akkor nálad azt irja, hogy inkább zöldségeket és gyümölcsöket fogassz meg egyéb könnyen emészthető ételeket és kerüld a húst. Legalábbis az általám elolvasott könyvbe ezt irta s szerintem megegyeznek az adatok. Be ne dőlj ennek !!!
A vegetarianizmusra való áttérés csak akkor jogos, ha önszántadból teszed meg, mert tényleg elkezdesz ( valami kiválóan furcsa okból ) undorodni a hústól vagy egyéb egészségügyi problémák miatt.
Nézd, én is lefogytam 2 évvel ezelőtt, egy nyáron, ráadásul úgy, hogy pont HÚST ettem inkább, a krumplit, kenyeret meg egyéb tésztaféléket tejles mértékben ' kiirtottam ' és persze rengeteget mozogtam.
Véleményem szerint a vegetarianizmus nem egészséges, véleményÜK szerint a hús nem az, de ki mondta, hogy egész nap disznókarajt meg véres hurkát kell fogyasztani ??? A hal, csirke, pulyka, borjú , ezek mind olyan proteinforrások, amelyek KELLENEK egy fit és feszes testhez.
Persze nem akarok senkit lebeszélni, én magam sosem voltam vega és mégis 18 kilót fogytam, ha mégegyszer lekéne fogyjak akkorsem lennék az, mellesleg én is A vércsoportú vagyok, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!