Lifetilt diéta lényege? Ti miben látjátok a lényegét ha csak 3 mondatban mesélhetnétek róla?
de hül.yén fogalmaztam.. Ő nem egészséges életmódról ír?
közben kalóriadeficiet tart, nemde?
és a blog írója egy férfi. itt a 3 gondolat, az első kettő ami releváns.
1. Ha nem olvasod végig, cseszheted, én A-tól Z-ig ajánlom.
2. Ez nem "Lifetilt diéta", nem az író találta ki, hiszen ha elolvasnád tudnád, hogy nem ő szarta a spanyolviaszt: azt mondja, amit ebben a kategóriában oly sokan mondogatunk, hogy a legtutibb módszer a kalóriadeficit. Azaz számold ki, mennyi kalóriára van szükséged a fogyáshoz, és annyit vigyél be. Semmi újat nem mond ezzel, mégis hiteles.
3. Azért hiteles, amiért a legtöbb támadást kapja: a stílusa miatt. Magunknak sem valljuk be, de - főleg egy nőnek - igenis ez kell, hogy mondja valaki a "szemünkbe", hogy kövér disznók vagyunk, és ha nem változtatunk, ott rohadunk meg egyedül, XL-es ruhákban miközben mások kitartással és odafigyeléssel bomba alakot érnek el. Mert erről van szó, megmutatja, hogy az átlagos, hétköznapi ember, te, vagy én, vagy a szomszédasszony is képes elérni az álomalakot, csak tenni kell érte.
Érdemes végigolvasni az egész blogot elejétől a végéig, mert nagyon motivál, nagyon hajt, nagyon ott van.
"Mik a legfontosabb dolgok számotokra belőle, ha az egészet nem is tartjátok be?"
Én betartok mindent. Minden egyes részlet fontos. Csak így érsz el valamit.
"Ha te még arra is lusta vagy, hogy végigolvasd (akármi is legyen benne, jó vagy rossz), úgysem fogod betartani sem ezt, sem mást."
Off..bocsi...
Minden oldalon van egy-két megsavanyodott alak, aki csak rossz indulattal és lenézően tud válaszolni?! Honnan jönnek az ilyen patkányok???
Lifetilt: sajna nem olvastam, mert nem tetszik a hangnem,a suttyó paras.zt stílus, de ha valahol átfordítanák EMBERI nyelvre, akkor érdekelne. Kalóriadeficitet pedig csinálom...
"Azért hiteles, amiért a legtöbb támadást kapja: a stílusa miatt. Magunknak sem valljuk be, de - főleg egy nőnek - igenis ez kell, hogy mondja valaki a "szemünkbe", hogy kövér disznók vagyunk,"
Már bocsi, de én nem a lifetilt-es para.szt hangnemet szoktam meg otthon, s ezáltal nem vagyok hajlandó senkitől sem eltűrni, hogy "lehülyézzen", miközben iszom a szavait.
Már csak 5 kg plusszom van, tehát nem vagyok vágómalac, de ha normális hangnemben írodott volna a blog, akkor olvasnám. Így kb. 3 sor után abbahagytam.
Szóval nálam épp, hogy kedvesen lehet elérni valamit.
Utolsó: de mivel te nem adsz neki pénzt, így nem biztos, hogy bármit is el akar érni nálad. nagyon megszoktátok a fogyasztói társadalmi szerepet. nem minden azért van, hogy neked tetsszen, nem muszáj megtanulni hogy s mint kéne pl. táplálkozni, ha nem tetszik senki sem erőlteti..
amúgy builder.hu-n objektíven le van írva a normális táplálkozás alapja, de rá lehet keresni szálkásító étrendre is. lifetilt-en ír testalkatról és egyéb okosságokról is, amit lehet máshol nem emelnek ki, de én nem is tartanám olyan fontosnak. egy alapvetően hízékonyabb és egy vékonyabb testalkatú embernek is ennie kell, + nyilván edzenek is. aki hízékonyabb, majd örül, hogy kevesebbet is elég ennie, több fizetőeszköz marad a pénztárcájában, én ennyit szentelnék ennek a résznek. ott többet ír a blogger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!