Mivel fogyjak? Mit egyek? Valami jó diéta ami hasznos is?
18kg-tól mozgás nélkül nehéz lesz megszabadulni ráadásul a bőröd is megsinyli. Ha másra nincs lehetőség akkor otthon mozogj, legalább erősítő gyakorlatokat csinálj vagy fuss!
A 90 napos diéta abszolút nem éhezőkúra, nem tudom miért nem bírtad. Itt: [link] egy csomó receptet találsz hozzá, szerintem simán kibírható. Ennél kellemesebb diéta amivel tényleg sokat lehet fogyni szerintem nincs.
Amúgy az is fontos, hogy eddig mit ettél, kerüld a szénhidrátot, kenyér helyett puffasztottrizs vagy legalább barna kenyér ha nem bírod ki, ne egyél zsíros ételeket stb stb. Menni fog, hajrá!
Én a norbi update-et ajánlom...nekem rengeteget sikerült leadni vele
-35 kiló kb 5-6 hónap alatt... éhezés nélkül
és ami a legszebb benne hogy én eléggé édesszájú vagyok és nem kellett elmondanom az édességről sem pl.: édesítő szerrel készült puding, zabkorpából készült piskóta, teljes kiörlésű lisztből készült sütik, zabpelyhes palacsinta...szóval tényleg jó kajákat lehet enni mellette..
van a norbinak külön receptkönyve is amiben vannak kaja receptek
innen letudod szedni a norbi receptkönyvét, neten pedig utána tudsz olvasni hogy mi is ez a diéta...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!
Ne keseredj el! Ha igazán akarod sikerülni fog.
Én a helyedben kérnék segítséget a háziorvosomtól.
Amikor várandós voltam a kislányommal, diétáznom kellett,nehogy cukorbeteg legyek.
Akkor a cukorbeteg diétát tartottam,ami azt jelenti, hogy 180 g CH-tot lehetett enni egy nap.
Nem írom le teljesen, kérdezd meg a háziorvosodat.
A lényeg, hogy 5-6 x kell enni egy nap, 2-3 óránként, de keveset.
Nem leszel éhes, mert gyorsan eljön a következő evés ideje.
Pl. a reggelid lehet: 1 kifli,vajjal megkenve, 2 szelet párizsi 1 paradicsom
tízórai: 1 alma
Rengeteget lehet fogyni vele és egészséges, a te szervezeted még fejlődésben van, nem sanyargathatod szigorú diétával.
Kérdezz rá az orvosodnál, kapni fogsz egy útmutatót, hogy hogy csináld.
Ja, és egy picit mozogni is kell. a chipset meg felejts el, ha szeretnél lefogyni.
Sok sikert!
jaj tudom h mit erzeel en is 14 vok es 65 kiilooo ,latom te is olyan v mint enen se tudnam vegig csinalni a 90 napost:P
bar nagyon leszeretnek foogyni:D
mien jo lenne ha az edesegektol fogynank:P
nem de?
de szeriiintem ha nagyon akarod megtudod csiinalni szoooval HAJRA:D menni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!