Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet a sportot, a mozgást...

Lehet a sportot, a mozgást szeretni?

Figyelt kérdés
Én nem tudom rávenni magam. Tökre éhezek, hogy lefogyjak, alig eszem napi 500 kalóriákat, vagy még annyit sem. Nem elég, hogy ezzel szenvedek, plusszba még sportoljak is? Fárasztó!!! Na, az hiányozna!Biztos, sokan lefogtok ezért szúrni, de hiszem, hogy valaki azért egyetért.
2011. szept. 12. 17:05
1 2 3
 21/25 bix ***** válasza:
48%
baze. 12k kcalt bevinni egy nap még mekivel se egyszerű. életedben nem láttál még ennyit egyszerre. 6x kilósan meg pláne kizárt hogy naponta ennyit bevigyél. pont. én ennek a felét tolom kb tömegelésnél évek óta, és még nekem is szenvedés. teljesen kizárt hogy te megegyél 12.000 kcalt naponta.
2011. szept. 14. 08:58
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés maga kamu.

Egyébként meg az ilyen alacsonykalóriás étrendektől annyira lelassul az anyagcseréd, h minden plusznak úgy örül a tested mint a megváltónak és bőszen elkezd raktározni. Az 500 és a 12ezres étrend között ott az aranyközép, amivel nem hízol 10kg-t (:o)) és lesz energiád sportolni. 1800-2000 kcal. Jah h lusta vagy sportolni mint a dög?? Arról nem mi tehetünk....

2011. szept. 14. 11:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:BUNKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 14. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
88%

A koplalás izomvesztést okoz. A szívizom is izom. Gyengébb lesz a szív, elsatnyul.

A falásrohamok zsírpárnák építését eredményezik.

A satnya szíven zsír jelenik meg, ez tovább gyengíti.

Az okos étrend elősegíti az izomépítést, a zsírbontást, a sport erősíti a szívet.

Kezd derengeni?

2011. szept. 14. 12:04
 25/25 anonim ***** válasza:
87%
leírta a frankót, a személyes hozzáfűzései csak rá tartoznak, de generális értelemben kimondottan hasznos írás.
2011. szept. 14. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!