Lehet a sportot, a mozgást szeretni?
Ne csodálkozz, h nincs energiád sportolni koplalás mellett! De ígyis úgyis visszahízol, feleslegesen sanyargatod magad.
Ha nem magadtól, amint visszatérsz a normális kajára, akkor kórházban erőszakkal hizlalnak fel.
Egy hét alatt nem tudsz 10 kg-t hízni!
Nagyon egyszerű egy normális kalóriás étrend, aminél nem koplalsz. Lesz energiád sportra ;) És még fogyni is fogsz!
Én sem tudom magam rávenni sajnos:-S
Van, hogy rászánom magam, de aztán megint 1 hétig semmi:-S
De amit Te csinálsz, azzal tönkrevágod magad...
Én kb napi 1500 kcal-t eszem. Úgy tudsz visszaállni normális étrendre, hogy fokozatosan növeled az adagodat (pl hetente 100 kcal-al növeled a NAPI beviteledet.)
Gondolkozzálmár! napi 500kalóriától hogyan is lenne erőd sportolni? Csoda hogy még nyitva tudod tartani a szemed.
Most őszintén,mi értelme a koplalásnak? Hiszen ezt nem tudod életed végéig csinálni,egyszer abba kell hagynod,és ha abbahagyod a koplalás miatt már 1000kalóriától is hízni fogsz és akkor 1000kalóriába még nemsok minden van.
Nem jobb lenne egy normális kiegyensúlyozott étrend amivel nem éhezel,és mikor eljön a súlytartás ideje megehetsz minimum 2000kalóriát,abba már elég sok minden belefér,naponta egy kis csoki,vagy süti is. Nem jobban hangzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!