Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet a sportot, a mozgást...

Lehet a sportot, a mozgást szeretni?

Figyelt kérdés
Én nem tudom rávenni magam. Tökre éhezek, hogy lefogyjak, alig eszem napi 500 kalóriákat, vagy még annyit sem. Nem elég, hogy ezzel szenvedek, plusszba még sportoljak is? Fárasztó!!! Na, az hiányozna!Biztos, sokan lefogtok ezért szúrni, de hiszem, hogy valaki azért egyetért.
2011. szept. 12. 17:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

Ne csodálkozz, h nincs energiád sportolni koplalás mellett! De ígyis úgyis visszahízol, feleslegesen sanyargatod magad.

Ha nem magadtól, amint visszatérsz a normális kajára, akkor kórházban erőszakkal hizlalnak fel.

2011. szept. 12. 17:17
 2/25 A kérdező kommentje:
Soha többé nem akarok már visszatérni a normális kajára. Attól hetente hízok sajnos 10 kg-okat:(
2011. szept. 12. 17:18
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
ez valami kamu szerintem
2011. szept. 12. 17:19
 4/25 A kérdező kommentje:
bárcsak kamu lenne! Nem valami kellemes érzés a túlevés problémájával megküzdeni sajnos! Nem tudom, miért tűnnék kamunak?
2011. szept. 12. 17:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét alatt nem tudsz 10 kg-t hízni!

Nagyon egyszerű egy normális kalóriás étrend, aminél nem koplalsz. Lesz energiád sportra ;) És még fogyni is fogsz!

2011. szept. 12. 17:21
 6/25 anonim ***** válasza:
81%
a heti 10 kg hízástól...mondjuk
2011. szept. 12. 17:21
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom magam rávenni sajnos:-S

Van, hogy rászánom magam, de aztán megint 1 hétig semmi:-S

De amit Te csinálsz, azzal tönkrevágod magad...

Én kb napi 1500 kcal-t eszem. Úgy tudsz visszaállni normális étrendre, hogy fokozatosan növeled az adagodat (pl hetente 100 kcal-al növeled a NAPI beviteledet.)

2011. szept. 12. 17:26
 8/25 A kérdező kommentje:
Pedig kereken 10 kg-ot híztam az elmúlt héten. De ettem is rendesen. Előtte egy év alatt fogytam 70 kg-ot. Aztán elvesztettem az állásomat, és csak étellel tudtam örömet okozni magamnak. Már visszatértem a kevesebb kalóriás étrendemre, mert nagyon megijedtem. Én sem gondoltam, hogy ilyen gyorsan vissza tudnék hízni:(
2011. szept. 12. 17:28
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Gondolkozzálmár! napi 500kalóriától hogyan is lenne erőd sportolni? Csoda hogy még nyitva tudod tartani a szemed.

Most őszintén,mi értelme a koplalásnak? Hiszen ezt nem tudod életed végéig csinálni,egyszer abba kell hagynod,és ha abbahagyod a koplalás miatt már 1000kalóriától is hízni fogsz és akkor 1000kalóriába még nemsok minden van.

Nem jobb lenne egy normális kiegyensúlyozott étrend amivel nem éhezel,és mikor eljön a súlytartás ideje megehetsz minimum 2000kalóriát,abba már elég sok minden belefér,naponta egy kis csoki,vagy süti is. Nem jobban hangzik?

2011. szept. 12. 17:30
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Akkor viszont meghalsz. Ez van, kell a természetes szelekció!
2011. szept. 12. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!