Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet a sportot, a mozgást...

Lehet a sportot, a mozgást szeretni?

Figyelt kérdés
Én nem tudom rávenni magam. Tökre éhezek, hogy lefogyjak, alig eszem napi 500 kalóriákat, vagy még annyit sem. Nem elég, hogy ezzel szenvedek, plusszba még sportoljak is? Fárasztó!!! Na, az hiányozna!Biztos, sokan lefogtok ezért szúrni, de hiszem, hogy valaki azért egyetért.
2011. szept. 12. 17:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

a koplalás egyáltalán nem jó mert egyszer úgyis elveszíted a fejedet és felfalsz minden ehetőt, vagy ha nem akkor beteg leszel és rosszkedvű. egyél sokszor kicsiket! így felgyorsul az emésztés ezáltal a kalóriák is gyorsabban égnek. egyél egészségeset joghurtot, gyümölcsöt, salátát, stb...

a sportot igenis lehet élvezni (mondjuk gondolom aki nagyon kövér az kevésbé élvezi) csak meg kell találni a hozzád legközelebb álló mozgásfajtát. ha más nem sétálj! ne ülj otthon, menj a friss levegőre és sétálj egy órát! hívj el egy havert és akkor beszélgettek közben,így nem is annyira unalmas. ha már jó formában vagy a séta átválthat néha kocogássá, futássá. hallgass közben zenét, úgy jobb!

remélem segítettem:)

2011. szept. 12. 17:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
10 kilót nem hízhattál egy hét alatt,akkor minden nap minimum 12ezer kalóriát kellet volna megenned -.-"
2011. szept. 12. 17:33
 13/25 anonim válasza:
86%

Őszintén én se szeretek sportolni nehezen veszem rá magam tök hamar elfáradok és el megy a kedvem tőle :S nem tudom sok embernek ,hogy van rá ereje kedve becsülöm őket az biztos!

azt én is tapasztaltam magamon ,hogy ha nagyon neki állok kajálni képes a sulyom 3-5kgval is több lenni 2 nap alatt is akár és én se eszek amúgy általában napi kb 800kalóriánál többet most el kezdtem úszni járni mert azt szeretek és jobban bírom mint bármi más sportot remélem lesz hatása sztem lehet találni azért olyan sportot ami neked is tetszene és szívesen csinálnád akár :)

2011. szept. 12. 17:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Ok. Nem bizonygatom a 10 kg-ot. A mérleg ennyit mutatott. És szerintem megettem bőven napi 12 000 kalóriát. Nagy bödön jégkrémek, torták, napi 1 kg kenyér stb...
2011. szept. 12. 17:35
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Egyem meg a lelkedet,bödön jégkrém meg kiló kenyér?

Hány kg vagy te 320kg? Akkor megértem. :)

Én piszok nagy beles vagyok,de én is max 2napig bírnék 12ezer kcalt enni mert utánna úgy telítődnék hogy kórházba kellene vinni. Normál súlyú embernél képtelenség 3napnál tovább tartani 10-12ezer kalóriáás étrendet.

2011. szept. 12. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Miért ne lehetne szeretni a sportot meg a mozgást?

Én spec imádok focizni, teniszezni, síelni és golfozni. Ha tehetném napi 10 órát csak ezzel foglalkoznék.

2011. szept. 12. 17:46
 17/25 A kérdező kommentje:
69 kg. vagyok jelenleg, de 127 voltam.
2011. szept. 12. 17:48
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

egyébként te csinálod normálisan, több millió ember éhezik, alig eszik 500kcalt is, és nem sportolnak.

csak meg fognak halni, nem soká.

2011. szept. 12. 18:26
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Mi a fa.aszért kell azt csinálni hogy egyik nap 500 kalória aztán 12,000? Mucika,hallottál már az arany középúrtól?:)
2011. szept. 12. 18:39
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
igen, én imádom, ha épp nem dologozom reggel 8tól este 8ig... olyankor már csak összeesni van kedvem (pedig hajjaj, még tanulni kéne) és naná hogy nem bírok futni. Hétvégéken viszont, vagy amikor kivételesen van energiám, le se lehet lőni.
2011. szept. 12. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!