Milyen sportra iratkozzak be, ha a lehető legintenzívebb mozgást szeretném választani amivel sok kalóriát lehet égetni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 08:56
2/5 anonim válasza:
Sprintelj! Beiratkozni meg javaslok akrobatikus rock and rollt,vagy más pörgős táncot,vagy valamilyen küzdősportot(hugom karatére jár,és már az első hét után többet látjuk aludni mint ébren... Ököllel kell fekvőtámaszozni,meg hasonlók) Vagy vannak olyan fajtái az aerobicnak amitől kidől az ember (én voltam egyszer egy ilyen edzésen,2 óráig tartott,a végére már úgy mentem ki a teremből,mint egy ázott részeg :DD)
5/5 anonim válasza:
Iratkozz be konditerembe.
Ott vannak szuper gépek, építs izmot, aztán aerob edzéssel (pl ellipszistréner) pucold le a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!