Aki végigcsinálta hány kg-ot fogyott a 90 napostól? Melyik időszakában volt a legintenzívebb a fogyás? Sportoltatok melette bármit is? Hogy bírtátok?
nem lehet enni gyümölcsöt akármikor, azt csak délelött eheted, edéb elöt tegy órával nem ehetsz semmit,
és csak gyümi napon eheted egésznap a gyümit.
zöldséget meg mindennap csak délutántol ehetsz.
Gyümi napon nem szabas enni zöldséget.
Ja és 6 ótán egy falat se.
az édesítő belefér akármikoris?
pl:ma fehérje napom van,de megveszek egy kis édességért,végignéztem hát,h mik a lehetőségek,és eszembe jutott,h amikor kicsi voltam a nagymamám tejből,cukorból és reszelt tésztából készített nekem levest.Így most forraltam tejet édesítővel(kb 2dl)és azt húztam be. Szóval mi a helyzet az édesítővel?:)
90 napos diéta? Azegy fekália. Már bocs.
Én pár hét alatt fogytam 13 kilót.
Napi 300 kcal, hánytatás és dulcolax ezerrel.
16 fiú
utolsónak:
azt nem tudom hogy belefér-e.
:)
Nekem is fehérje napom van.
Hanyadik napnál tartassz?Eddig fogytál, ha igen mennyit?
Hány kg rol indultál, és milyen magas vagy?:D
a 3. válaszolónak irtam, amit irtam:D
én vagyok az utolsó:D
Az 5. napom/1kg ment le,és én szenvedek...nem az leányálom,aminek leírták,de mondjuk melyik diéta az!?!? :S legjobban az édesség hiányzik...azért keresem a kiskapukat.
Még mindig az a kérdésem,h belefér-e a 90 naposba az édesítő?!?!Valaki?
nekem nem hiányzik az édességék, nagyon elszánt vagyok, hogy végig fogom csinálni, egyszer 1 hónap csináltam aztán bünöztem, és elölröl kezdtem.
Ja ésha valami olyat ennék amit nem szabad akkor valami zöldséget elrágcsálok. pl: fehérpaprika , vagy paradicsom, vagy uborka vagy akármi,
Van amikor megiszok egyszerre 2 liter vizet is, és akkor majd szét durranok, és nem leszek éhes egész délután:)
ma is igy van:)
Irhatsz privibe, és ott tudunk egymásnak írni az eredményekröl, és hogy aznap mit ettünk :P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!