Aki végigcsinálta hány kg-ot fogyott a 90 napostól? Melyik időszakában volt a legintenzívebb a fogyás? Sportoltatok melette bármit is? Hogy bírtátok?
ez kicsit butaság.:)
egészséges sokat inni, mármint mentes vizet, ez nyilván egy egyedi eset volt.:)
persze 20 litert ne igyál meg:D
egyébként 103 kg-ról szép lefogyni 58-ra:D:D
12:42-es köszi:)
19:02-es voltam.
12:42-es vagyok.
Tényleg butaságnak hangzik,én is fogtam a homlokom annakidején,de attól még igaz...magyar valóság :) :) :)
Nyilván az ürge orbitális mennyiségű vizet ivott meg.Ezért írtam,h fogalmam sincs mi lett vele,csak azt tudom,h megkapta a maga 15 perc hírnevét.
...és azért írtam mint elrettentő pl,h egy erős diétától legyengült szervezet is képes ám érdekes reakciókra ha megtámogatják 2l vízzel.Annyi kaja mindig legyen bennünk,h ne szédelegjünk.Nem tom kit mit dolgozik,de ha remeg a kezed,mikor felemeled a tollat,akkor ne vizet!...legalább egy kis üres levest,ha már tényleg nagyon kemény diétát akarsz tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!