Ha napközben nem eszem, vagy csak keveset. és inkább este 7fele eszek annyit hogy jóllakjak véleményetek szerint milyen lesz? Fogyás létrejöhet? Ez egy új hullám Amerikában, könyv is van róla! Csak magyarul még nem adták ki!
Szia!
Hááát, nem tudom, mit is mondhatnék erre az "amerikai újhullámra"?! Csak, hogy ne legyen sértő.
Az egyik ismerősöm személyi edző és testépítő, világszerte ismerik, tőle tanultam, amit most leírok. Kicsit hosszú leszek, de így érthető! ;)
Nekem sikerült fogynom 6 kilót, de tartósan. (Ennyit is szerettem volna.) Nem kell hozzá önkínzás, csak egy kis akarat! ;)
Leírom, hogy működik az emberi test:
Ha nem viszel be tápanyagot, ami a működéséhez kell, a tested megtanul "raktározni". Azaz ehetsz keveset napközben, este meg sokat, de akkor este a szervezeted az este bevitt anyagokból fog készleteket felhalmozni, mert nem tudja, mikor jön a következő. Így a raktározásra áll rá, és nem fog felhasználni.
Ezért van az is, hogy az orvosok, illetve dietológusok azt mondják, nem jó az a diéta, ha nem eszel semmit. Persze, ideig-óráig fogysz vele, de amint elkezded megint bevinni a kívánt mennyiségű tápanyagot, a szervezeted egyből raktározni kezd, és 2 x annyit hízol! Így kell a jojó-effektust alkalmazni. ;)
Nagyon egyszerűen lehet diétázni okosan, és tartósan.:
Napi legalább 5 x egyél, mindig csak keveset, és este semmi szénhidrát (kenyér, tészta, rizs)! Nappal ehetsz tésztát, de ne túl sokat. Inkább húst és zöldségeket. Heti 1 nap tarts "jutalom-napot", amikor megengedhetsz magadnak valami plusz ajándékot, pl. sütit, csokit.
Ha ezt kombinálod egy kis mozgással és kitartóan csinálod, meglátod lesz eredménye.
Az amerikaiakat meg hagyd, hagy vegyék fel ők a jól megszokott "hamburger-alakot"! ;)
Szép estét és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!